frle 0 Napisano April 10, 2016 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Treba mi savet oko kupovine prvog motora, bas sam se zainteresovao za enduro, konkretno neku varijantu za po gradu, a povremeno i off-road. Visok sam ~193, tezak 90, kontam da bi mi za prvi motor odgovaralo 250cc. Do sad sam vozio pomalo neke skutere, tako da nisam kompletni pocetnik Bacio sam oko na: Honda CRF 250 KTM SX250F ali zaista ne znam nista o njima. Ne znam da li vredi gledati ove marke meni totalno nepoznate (Sprint, Sachs itd.), mislim verujem da su okej ali za nekog ko tek ulazi u ove vode imena mi nisu previse zvucna Budzet do 2500, svaki komentar je dobrodosao Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano April 11, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motore koje si naveo nisu "za po gradu i povremeno off", nego su iskljucivo za off i to ako imas dobro iskustvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano April 11, 2016 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan klx250 drz250 wr250f Mada najbolje nadji nekog DRZ400 i bices miran dosta vremena ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frle 0 Napisano April 11, 2016 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentaru, mozes li onda da mi preporucis nesto adekvatnije? @srbac - hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano April 11, 2016 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Vidi na oglasima ima nekoliko DRZ400, uglavnom iz Vojvodine . Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano April 11, 2016 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/7087896/suzuki-drz-400-e http://www.polovniautomobili.com/motori/7219255/suzuki-drz-400-e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano April 11, 2016 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima KTM prodajem svoj u extra stanju doduse on je vise za teren sa ovim gumama ali imam i putne gume uz njega i prednji lancanik sa 15 zuba za neki vid voznje koji bi tebi odgovarao. http://www.polovniautomobili.com/motori/7739297/ktm-exc-300-a2-kategorija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano April 11, 2016 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha xt, tt, honda xr, kawasaki klx... Ja bih gledao u tom pravcu. Traju, a mogu da zahvate sumu i blato i naravno asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...