MladenJet 0 Napisano April 10, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: Peogeot Jet Force TSDI Prijavi odgovor kao problematičan Imam preblem sa svojim pezo skuterom upitanju je 50cc sa ubrizgavanjem na punom gasu cuje se pusanje iz auspuha kao da izlazi kompresija (sssttttt) i tako isto na uzbrdnici i uopste nece da ide kako trebaTreba mi pomoc posto nisam upicen u ovo sta da proverim prvo i sta moze da bude problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16170 Napisano April 10, 2016 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti pali lampicu EFI? Za pocetak proveri svecicu i fleter, takodje skini kutiju ispod sedista i vidi da ti nisu izgoreli kontakti (pinovi) na belom dzeku odma pored racunara ......dok radi radi, kad krene da zeza.....najebao si, skupa popravka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano April 10, 2016 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pezov je kod mene od 2008 bio star godinu kad sam kupio.Prvi put je pre neki dan se desilo da pukne iz auspuha,dok ga sin vozio po gradu.KAze da je samo puklo,ko petarda,i nista vise ide i dalje bez problema ko obicno. Pretpostavljam da je sagoreo naslage i garez unutra,posto nema nikakve promene u ponasanju. A da stalno puca ne znam,,da nije da ti prekida na punom gasu,kao da je blokada,pa se cini ko da puca?.Vidi ako mozes skini filter vazduha pa probaj bez njega kako ide.Filter je inace cela jedna skalamerija,kutija plasticna i ne otvara se,bar ne bi trebalo,nego se menja cela skalamerija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano April 10, 2016 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenJet 0 Napisano April 10, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: Peogeot Jet Force TSDI Prijavi odgovor kao problematičan Ne pali se ta silicka proveri u dzekove i pinove. Pucanje se samo desava na punom gasu dok skuter ide dok u startu na pun gas povuce i isto pucanje se desava na uzdrdnici i kad nogama upirem u zemlju mogu da ga drzim da ne krene Skuter ima 19000km promenjene su karike samo pre 5 meseca Jel moze da je upitanju stublina losa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenJet 0 Napisano April 10, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: Peogeot Jet Force TSDI Prijavi odgovor kao problematičan Znam taj filter otvarao sam ga ubacio novi filter i zalepio tecnom plastikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...