Jump to content

Moto Zajednica

sudar sa taksistom ... 22.03.2008

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: CB 500

Strasno!!! Ne mogu da verujem opet...

Dokle vise sezona nije ni pocela vec smo ostali bez dosta kolega..

Clanak iz jednih novina:

POGINUO MOTOCIKLISTA

BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče oko 16 sati, u ulici Cara Dušana, poginuo je motociklista Vladan Vrbica, koji je sa svojim motociklom marke "jamaha", slovenačkih tablica LJ 83-4J, sudario s vozilom taksija "Maksis" beogradskih tablica BG 871-147. Nesrećni motociklista je vozio oko 140 na sat i nije nosio kacigu i, kako se pretpostavlja, udario je u taksistu, koji je započeo polukružno okretanje.

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila usled neprilagođene brzine oba vozača, gde je deblji kraj izvukao vozač motocikla, koji je odmah prevezen u Urgentni centar, ali lekari nisu uspeli da ga spasu.

Mislim da bi tema trebala da se vrati u crnu hroniku...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1403 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Čitam u Novostima da ima prelom obe ruke i slomljenu karlicu... Znači- živ :)  U tekstu tvrde da je išao velikom brzinom i pogodio desno krilo taksiste sa Fiat Stilom koji je radio polukružno. Momak je Dušan Marić (34), vozio je R1.

POGINUO MOTOCIKLISTA

BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče oko 16 sati, u ulici Cara Dušana, poginuo je motociklista Vladan Vrbica, koji je sa svojim motociklom marke "jamaha", slovenačkih tablica LJ 83-4J, sudario s vozilom taksija "Maksis" beogradskih tablica BG 871-147. Nesrećni motociklista je vozio oko 140 na sat i nije nosio kacigu i, kako se pretpostavlja, udario je u taksistu, koji je započeo polukružno okretanje.

Cekaj, jel se ovde govori o istoj saobracajki ili o dve razlicite?

• U prolazu, 2 postova

pa trebalo bi da je o istoj ..

ono sto sam video je :  da je taksista vozio Fiat Stilo i da  je i motor bio strane registracije ...

e sad sta je istina , ko zna ? zato sam i pokrenuo temu jer me je interesovalo sta se desilo sa motoristom ...

• Svrati ponekad, 413 postova
  • Motocikl: Vfr 750

Izvinjavam se ako je moj raniji post bila dezinformacija, ono što sam napisao je bila vest iz Večernjih Novosti dan posle sudara. Definitivno je isti sudar u pitanju, samo mi se čini da su novinari malo zbrkali stvar... Mada bi mi bilo draže da je vest bila tačna i da je momak preživeo.

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Yamaha TMax500

Moj drugar je bio na 200 m odatle u perionici sa sve vladicom koji je poginuo. Taj dan je kupio motor i vozio se od ranog jutra po dusanovoj...Od motora je ostao ceo zadnji tocak i akrapovic! Sve ostalo je unisteno...Kaze da nije nosio kacigu i da mu je posle sudara curela krv iz usta...Inace mi kaze da taj decko i nije bas imao nesto iskustva sa motorima...U svakom slucaju LAKA MU ZEMLJA! Taksista se tresao kao da ima epilepsiju od soka! U svakom slucaju je kriv kao i u vecini slucajeva sa taksistima!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja