BMW K1200R 1244 Napisano Mart 29, 2016 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Folija u rezervoaru pukla ili navukla. Fabrička greška modela 2008 do 2012. Znam drugare koji su menjali 4 puta na 15000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mightytroll 4 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Folija u rezervoaru pukla ili navukla. Fabrička greška modela 2008 do 2012. Znam drugare koji su menjali 4 puta na 15000 km. Nazalost, isto sam citao i po netu. Zakazao sam servis u Radulovicu sutra, videcemo sta oni imaju da kazu. Ocekujem garanciju na novi original deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 29, 2016 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako je redovno bio na servis intervalu BMW preuzima menjanje folije i trošak ugradnje, tako je bar u Nemackoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mightytroll 4 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jeste i svi servisi su upisani u servisnu knjigu. Doduse, prethodni vlasnik poslednja dva servisa nije uradio u ovlascenom servisu. Cak i da jeste, ovo je Srbija Ne ocekujem previse, platicu zamenu sada ali ocekujem garanciju u slucaju da se ponovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 29, 2016 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Oko 150 evra je nova folija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mightytroll 4 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjeno u servisu. Otisao je senzor goriva. Cena novog sa zamenom je 20 crvenih. Naravno, dolazi sa garancijom tako da i nije toliko lose koliko sam se bojao. Hvala svima na savetima, naucilo se nesto novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 30, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan A šta ćeš, kad voziš BMW , pa često u servis, opozivi, ludilo... Lepo narod kaže, odakle može žena, a odakle mora motor Sreća pa nije jeftina popravka , znaš da je kvalitet! Ne ljuti se, danas sam nešto posebno raspoložen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mightytroll 4 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nikako, svaka rec je na mestu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 30, 2016 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na 70000 km i 5 godina starosti dobio novi kardan od BMW-a uz potpunu garanciju. Stvarno se zna odakle motor mora da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Mart 30, 2016 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa za vas u Nemačkoj ne važe ista pravila kao kod nas u Srbistanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Mart 30, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da moze da vazi, ako se plati. Takodje, mislim da Milan (BMWK1200R) placa dodatno BMW osiguranje, pa ne placa delove i rad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 30, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na 70000 km i 5 godina starosti dobio novi kardan od BMW-a uz potpunu garanciju. Stvarno se zna odakle motor mora da bude. Meni se na toj kilometraži tek razradio kardan, a ima doživotnu garanciju, kao Cepter A motor, zna se odakle je :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 30, 2016 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prestao sam da plaćam dodatno osiguranje. To su motori gde se ne isplati imati dodatno osiguranje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 30, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan A zašto bih plaćao osiguranje za nešto što je neuništivo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 30, 2016 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato sam i prestao da plaćam, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 30, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Znači, prešao si na Yamahu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 30, 2016 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Znači, prešao si na Yamahu? Sto bi menjao motor koji se radi od 1936 godine ? Pa ako ga nisu usavrsili za 80 godina, nece ga nikad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 30, 2016 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti mislis Zaricu ? Vidim da te dobro sluzi u dalekom Portugalu ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 30, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Znači, prešao si na Yamahu? Sto bi menjao motor koji se radi od 1936 godine ? Pa ako ga nisu usavrsili za 80 godina, nece ga nikad I ja sam već izgubio svaku nadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 30, 2016 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ko izgubi nadu, ostaje mu vera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 30, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mi je da se prepucavamo i zafrkavamo, ali osećam da će nas Lale pokrčiti. Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 30, 2016 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze koji se motor vozi, vazno je da se uvece vratimo zivi i zdravi kuci i da kazemo " TO JE TO " A koliko kostaju popravke za odrzavanje sigurnosti je sekundarno, ako ti je nesto u krvi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 30, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze koji se motor vozi, (SVE DOK JE YAMAHA) vazno je da se uvece vratimo zivi i zdravi kuci i da kazemo " TO JE TO " A koliko kostaju popravke za odrzavanje sigurnosti je sekundarno, ako ti je nesto u krvi. Šalim se Milane, ne uzmi za zlo. Slažem se sa svim što si u ovom postu napisao. Sve nas veže zajednička ljubav prema motorima i to je ono najvažnije. Yamaha je van konkurencije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...