presretac77 3 Napisano Mart 10, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima koji imaju motor na prodaju a nisu ga do sad oglasili u oglasima.Interesuju me sledeci motori :1. Suzuki GSXF 600 I 750 OD 1998 do 2002god.2. BMW F 650 gs a moze i st od 1996 do 2003god.Ovi motori su mi privlacni .Probao sam ili da kazem imao ali to je sve bilo kratko po par stotina kilometra KLE 500 , Suzuki dr650 rs i Freewinda i idemo dalje dok ne nadjem pravi.Prdnost Vojvodina a ni Beograd nije daleko ako je motor pravi i ako bude u radnji ono sto je u izlogu.Ako imate ponudu pustite mi privatnu poruku i to je to ostalo ce biti stvar naseg dogovora . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Mart 10, 2016 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/110382-p-suzuki-gsx-750-f/ Ali neće biti cena ko onaj što je otišao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presretac77 3 Napisano Mart 10, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Jefto mogo si na mob. Da mi pustis poruku .Ako od tebe kupim motor skim da se vozim posle i smaram raznoraznim pitanjima itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Mart 11, 2016 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kupi mog z750s i prasi po dzadama. Dacu ti i extra popust, posto si iz Srbobrana (tamo mi je seka udata)... :-D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presretac77 3 Napisano Mart 11, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan SHKOLA iskren da ti budem neznam ni kako izgleda taj motor pretpostavljam da je Kawasaki u pitanju naked.Iskreno imam ne tolko veliki buzdet i visinu 195 cm sa 100 kg .Znam da cete mi svi reci enduro tipa bmw 1200 ili nesto u toj klasi ali nemam ja tolko dubok dzep. Svaki savet ili misljenje je dobro doso/doslo, eto ja sam imao tolko za sad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presretac77 3 Napisano Mart 18, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Motor kupljen i to je BMW F 650 ST, hvala i pozdrav moze lock ili brisanje kako vam je volja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...