Kowalski 365 Napisano Februar 29, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Kao što kaže naslov,RASPRODAJEM,višak jakni(nakupilo se a ne nosi se)tako da idu u prodaju. Raspoložen sam i za zamenu a prevashodno me interesuje DOBRA Flip-ap kaciga(Shubert C3 PRO,Shoei Neotec,Shark Evo Line 3)isključivo u svetlijim bojama(može i svetlo siva)veličina L(za Shubert C3 važi XL)Može i neka druga Flip kaciga(Caberg DUKE ili Modus)isto L. Sve što prodajem apsolutno odgovara opisu u svakom drugom slučaju plaćam duplo za bilo kakavu netačnos ili nepravilnost. Jakne su sve moje i odgovaraju mi u potpunosti po veličini.Ja sam 184/83kg. Sve što vas zanima možete me pitati preko PP ili na mob.061/11-46-909 Kowalski Više slika može na viber 060/011-6383 ili vaš mail MODEKA Gore-tex turing Veličina LJakna je predvidjena da se koristi tokom cele godine tj. u svim sezonskim uslovima(od -10 do +40)Kao da i nije korišćena, što se i vidi na slikama. Nema nikakva oštećenja ili bilo koju nepravilnost. Komplet protektovana(tvrdi CE protektori laktovi, ramena i ledja)postava koja se vadi, Air vent otvori za provetravanje u vožnji)dva sa prednje i jedan na ledjima)+vent na rukavima. Podešavanje širine i u struku i na rukama. Postoji rajsfešlus za vezu sa pantalonama. Kombinacija boje Crno-siva sa reflektujućim detaljima. Cena:9000din. Storm moto jakna XLJakna je bez ikakvih oštećenja u savršenom stanju. Jakna NEMA zimsku postavu ali je toplo postavljena(ja sam je nosio sa vindstoperom ispod i vozio na +2 i nije me nigde produvalo).Svi protektori. Vodo i vetro nepropustna. Ima sistem za provetravanje i sa prednje i sa zadnje strane. Ja sam 184/83 i savršeno mi odgovara po veličini. Cena:7000din. SHOEI turing jaknaTuring jakna poznatog i renomiranog proizvodjača kaciga. Vel. je M(više vuče na L). Po sebi ima detalje koji su u mraku fluorescentni pa se to tako dobro uočava pod svetlima farova noću(sl.5 i 6). Jakna ima zimsku postavu koja može da se skida.Imam i protektore za ovu jaknu Cena:5000din. IXS - Kožna jaknaMuška IXS vel. ( 50 )izmedju M i L. Ovo je prava koža, a ne skaj i jakna nigde nema oštećenje. Jakna ima sundjeraste protektore na laktovima i ledjni čvrsta pena. Dužina rukava od šava ramena pa do kraja 64cm. Mere su prikazane na poslednje dve slike Cena:7000din: Rolef Turing jakna Skoro nova i vrlo malo korišćena jakna sa zimskom postavom koji se može skinuti. Jakna ima sve protektore, meke(ledja, ramena, laktovi)Može da se podešava širina u struku sa trakamaVeličina je L. Ja sam 185/53kg i sasvim mi je komotna i ima tu još prostora. Jakna je tamno plave boje a zbog blica se pojavljuje ovaj efekat svetlo plave boje Cena:4000din. Fast Lane Fenomenalna letnja jakna(NEMA POSTAVU) koja ima džepove za protktore ali ja ih nemam a nisu mi ni trebali. Jakna ima AirVent otvore za provetravanje i napred i pozadi na ledjima. Vel. je S ali meni je potpuno taman a ja sam 184/84kg. Tako da vas ne zavarava ova veličina S. Pre bi rekao da je ovo M/S Cena:4000din. SPYKE 4 RACE Jakna je vel.S ali pre bi se reklo da je M.Ima zimsku postavu i sve protektore.Rukavi se skidaju pa može da se nosi i kao prsluk Cena:6000din. IXON Mesh letnja jakna,naravno čim je Mesh nema postavu jer je letnja jakna(svi protektori)Vel.M cena : 5000din. SPYDER jakna XLOvo je orginal SPIDER jakna i vrlo je topla. Jakna je vel. XL/52. Ova jakna nije pravljena u našoj maloj privredi. Na jakni mogu da se skinu rukavi, tako da posteje prsluk. Jakna ima i kapuljcu(koja se skida). Matreijal je Gore Tex Vodo i Termo nepropustan, tako da je to cini izuzetno toplom kod jacih hladnoca. Kao što se vidi na drugoj slici jakna ima i pojas koji sprecava svaki prodor hladnoce, vetra bilo koje druge nepogode. ps: Boje su inace INTEZIVNA CRVENO(zbog blica je malo bledja)CRNA I SVETLO SVETLO SIVA sa belim aplikacijama Cena : 5000din. Više slika može na viber 060/011-6383 ili vaš mail Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 365 Napisano Mart 1, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Modeka i Rolef rezervisani za člana zajednice.Sutra putuju.Sa srećom ih koristio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 365 Napisano Mart 1, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Ixon MESH ima sve protektore(CE),laktovi,ramena i ledja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 365 Napisano Mart 3, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Modeka i Rolef sretno stigle kod novog vlasnika, sa srećom da ih nosio. Aktuelne još: Strom (7000din.) Shoei (5000din.) IXS (7000din.) Fest Line (4000din.) Spyke (6000din.) Ixon (5000din.) Spyder (5000din.) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 365 Napisano Mart 25, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Modeka i Rolef,Strom,Ixon prodate , sa srećom da ih nosili novi vlasnici. Aktuelne još: Shoei (5000din.) IXS (7000din.) Fest Line (4000din.) Spyke (6000din.) Spyder (5000din.) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 365 Napisano April 3, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Kreće sezona a ja imam višak jakni ? Još na zalihama ostale jakne :navalite Shoei (5500din.) IXS (7300din.) Fest Line (4500din.) Spyke (6500din.) Spyder (4800din.) Sve što vas zanima možete me pitati preko PP ili na mob.061/11-46-909 Više slika može na viber 060/011-6383 ili vaš mail Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 365 Napisano April 6, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Kreće sezona a ja imam višak jakni ? Još na zalihama ostale jakne :navalite Spyke jakna više nije u prodaji.Ostalo Shoei (5500din.) IXS (7300din.) Fest Line (4500din.) Spyder (4800din.) Sve što vas zanima možete me pitati preko PP ili na mob.061/11-46-909 sve se možemo dogovoriti Može i neka zamena,ponudite pa ako me zainteresuje napravićemo nešto(uglavnom moto oprema) Pilići od 3 dana,bubašvabe u teranju,čips na tonu,djakuzi kade sa laserom itd nisu u mojoj potražnji !!!! Više slika može na viber 060/011-6383 ili vaš mail Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 365 Napisano April 19, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan :jee1:Sezona počela a ja imam višak jakni ? Još na zalihama ostale jakne :navalite SHOEI otišla našem kolegi.Sa srećom je nosio Spyke jakna više nije u prodaji. Ostalo: IXS 7000din. Fest Line 4500din. Spyder 4800din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 365 Napisano Maj 5, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan :Sezona počela a ja JOŠ imam višak jakni ? Još na zalihama ostale jakne :navalite rasprodaja Fest Line otišla našem kolegi.Sa srećom je nosio Spyke jakna više nije u prodaji ipak je zadržavam za sebe Ostalo: IXS 7000din. Spyder 4800din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 365 Napisano Maj 22, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan :Sezona počela a ja JOŠ imam višak jaknu ? IXS otišla našem kolegi.Sa srećom je nosio Spyke jakna više nije u prodaji ipak je zadržavam za sebe Ostalo: Spyder 4800din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...