alen750 1 Napisano Februar 28, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: bih Motocikl: suzuki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima..imam sledeci problem: Motor je suzuki gsxr 750 godina 1993. Imao sam problema oko vodene pumpe ali sam to rijesio ( pustala malo vodu, stavljena druga.problem rijesen). Sjedem na motor upalim ga ,sve uredu radi super. Krecem i palim svijetla. Kada sam upalio svijetla motor se odmah ugasio, pokusam ponovo i ista stvar cim upalim svjetla motor se ugasi.... Molim pomoc...znali neko u cemu je problem..unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Kratak spoj u instalaciji...ili proveri punjenje reglera..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen750 1 Napisano Februar 28, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: bih Motocikl: suzuki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ok nije problem,provjerit cu regler ali ako bude problem u instalaciji kako naci gdje je problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan da je kratak spoj izgoreo bi neki osigurac pretpostavljam, verovatno je do punjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Provjeri punjenje,i stanje akumulatora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen750 1 Napisano Februar 29, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: bih Motocikl: suzuki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam provjerio...na leru pokazuje 14.38 a kada dam gas oko 15.40 jwl to znaci da je regler ok ,a ako jeste sta dalje kako da nadjem gdje je,ako je, kratak spoj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Februar 29, 2016 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ne bi trebalo preko 14.2 da puni i da je to sto si ti izmerio previse. Jel ti se pregreva akumulator posle par min. rada motora? On kad se sjebe zna opasno da zasmrdi.. Tu nema popravke ako je do njega, samo drugi da nabavis.. u njemu izgore neke diode i moze na otpad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen750 1 Napisano Februar 29, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: bih Motocikl: suzuki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne pregrijava akumulator je ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Februar 29, 2016 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan E onda stvarno ne znam sta da ti kazem. Moje misljenje je da ga on prepunjava.. ja kad sam imao takav problem, meni se usijao akumulator. Jedino da sacekas nekog elektricara ili nekog ko se bolje razume da ti kaze da li je taj napon ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen750 1 Napisano Februar 29, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: bih Motocikl: suzuki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala u svakom slucaju, valjda ce se neko strucniji od nas javiti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 29, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77993-napon-punjenja-reglera/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan druže, verovatno ti probijajo šalteri ručice na korman, pa ga zato momentalno ugasiš.....skini ručicu, upali motor i upali svetla. Ako ti radi, to je onda problem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen750 1 Napisano Februar 29, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: bih Motocikl: suzuki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ok sutra cu skinuti prekidac pa cu vidjeti kakva je situacija, nadam se da je do toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen750 1 Napisano Mart 1, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: bih Motocikl: suzuki 750 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako. Prije nego sam upalio motor skinem rucicu i prekidac i upalim motor i sve ok rade i svijetla i ne gasi se. Ja sav sretan, vrati sve opet na svoje mjesto,ponovo upalim i sve ok.i onda pocnem vracati i ostale stvari na svoje mjesto. Naravno ponovoupalim motor upalim svijetla on se opet ugasi.Onda ponovo skinem prekidac svijetala upalim motor, upalim svijetla on se ponovo ugasi. Ajde da probam jos jednom,dam kontakt a ono ni nista,nikakvog znaka zivota ni lampica od lera ne svijetli...i sta sad da radim gotovo sam poludio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Sad pregledaj osigurace da ti koji nije crkao?nesto imas u kratkom spoju u rucki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen750 1 Napisano Mart 1, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: bih Motocikl: suzuki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svi osiguraci uredu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Mart 1, 2016 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da taj majstor nešto nije dobro spakovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen750 1 Napisano Mart 1, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: bih Motocikl: suzuki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta da mu radim kako naci kvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Kreni redom od brave pregledaj sve dzekove,kontakte masu motora obavezno!itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Mart 1, 2016 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kvar je u prekidaču koji se koristi za svetla i kil.Koji si ti kolko čitam rasklapao, E pa lepo stavi slike da vidimo šta si pokvario pa možda i budemo u mogućnosti da pomognemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11468 Napisano Mart 2, 2016 Drug član, 1283 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti je jednostavno neki saraf zardjao i ne provodi struju,kreni od kontakt brave pa redom i posebno obrati paznju na sve konekcije,zardja i pravi sranje,kontakt sprej i smirglu u ruke i redom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen750 1 Napisano Mart 2, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: bih Motocikl: suzuki 750 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako jedan problem je rjesen ponovo se vratila struja na kontakt bravu. Bio je problem u slabom kontaktu, medutim i dalje problem oko svjetala. Sve sam pregledao i nisam mogao naci problem pa sam zvao majstora da dodje da pogleda pa sutra javim u cemu je problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen750 1 Napisano Mart 3, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: bih Motocikl: suzuki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hm..dosao prije nekoliko minuta majstor da sve to pregleda. Kaze on objsani mi sta se desava sa motorom i ja mu objasnim. Kaze upali motor,ja upalim. Eh sad upali svijetla ja upalim. I sta se desi. NISTA. Motor radi da nemoze bolje svetla svijetle ko nikad i sve radi u najboljem redu. Pa nije moguce. Palili smo i gasili motor 10 puta, i sve radi perfektno. I naravno covjek sve pregledo i sve uredu. Kad je kreno kuci rece mi da probam jos koji dan hocel biti sve ok, ako ne bude da ga zovem opet. Eto i cuda se desavaju. Nadam se da ce sve biti uredu al cisto sumnjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 3, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan :lol3: I meni se to prošle godine desilo, nisam mogao da verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen750 1 Napisano Mart 14, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: bih Motocikl: suzuki 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da nebih otvarao novu temu moze i ovdje... Imam dva pitanja: Prvo Ovaj motor nema zmigavce, nema ni instalaciju za zmigavce. Znaci potrebna mi je neka sema kako da ih spojim Drugo: Na topu izgleda da je bila rupa sa unutrasnje strane o to je neko necim zakrpio. Koliko ja mogu da vidim ostecen je samo vanjski dio...pa bih volio to uraditi na malo ljepsi nacin nego to izglefa sad.. Dali zna neko kako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...