Gasho 5 Napisano Maj 4, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Dane' date=' ajde kad malo vremena uhvatis, postavi i troskovnik...[/quote'] E da, to sam i ja taman hteo da pitam... A dje si ti Pablo, crni sine... Opet te nema, a ni mojih DVD-ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1858 Napisano Maj 4, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A dje si ti Pablo' date=' crni sine... Opet te nema, a ni mojih DVD-ja...[/quote'] Bice mene, a DVD-jevi upravo putuju ka tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 4, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan B R A V O ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 6, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan dane, extra putopis, a kako vam samo zavidim na onom banjanju kad ste usput zaradili 200 eura radarske kazne p.s. salji mi ono na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 7, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Slike su super. Jos jednom, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Maj 9, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na putopisu a slike su fenomenalne :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 10, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Dane' date=' ajde kad malo vremena uhvatis, postavi i troskovnik...[/quote'] Evo ovako, sto se troskova tice. Cela tura je nas dvojcu kostala malo vise od 500 eura po coveku. Ovde se ne racuna kazna koju smo platili za radar, po 100e. U Bugarskoj je sve dosta jeftino, tako da treba razmisljati o bajk turama po njoj. Na samom ulazu u Bugarsku imate benzinsku pumpu gde je gorivo 0,75 eura. Spavanje je 10e po coveku, klopa u restoranu sa picem je stvarno dzabe, 10 eura da se dvoje lepo najedu i napiju. U medju prostoru izmedju Bugarske i Turske, imate jos jednu pumpu sa gorivom po ceni od 0,75e. Nazalost mi smo ovo tek u povratku saznali... Sad malo o Turskoj. Mislim da smo prilicno novca ustedeli sto smo bili van sezone, tj u ovom periodu u kom smo bili. Smestaj je skuplji i treba se potruditi da se nadje nesto povoljno. Kao sto ste videli u putopisu, dve noci smo spavali u satoru. Veliko je pitanje da li bi mogli na tim mestima da dizemo sator da je bila sezona. Gorivo sam vam vec rekao 1,8e. Pivo u prodavnici 1,25e. Hrana po radnjama skuplja nego ovde, ali ne drasticno. U Istambulu smo imali super hotel, odmah pored policijske stanice, sa naoruzanim cuvarima, tako da je za motore prilicno bezbedno, stoga moja preporuka. Hotel se zove Ebru i imaju sajt www.ebruhotel.com (koji izgleda ne radi). Nalazi se u ulici M. Kemal Pasa Cad. Jos jedna bitna stvar koju sam zaboravio. Asfalt po Turskoj je jako cudan. Izgleda kao smirgla, tj kamenje velicne 1-1,5 cm viri iz njega, tako da bukvalno JEDE gume. Ja sam krenuo sa potpuno novom gumom i zadnja se istrosila do pola. Mom drugaru, koji je krenuo sa prilicno dobrom gumom, istrosila se skoro do kraja. Tako da imate to u vidu, da ne bi doveli sebe u nezgodan polozaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 12, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Sto rekli Turci:"AFERIM!" Svaka cast za ekipu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 19, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ekstra opsi ekstra mesta slike ma svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 19, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju ova tema je matora godinu dana, nema potrebe da daješ komentar sada, nema ljutnje :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...