Nikola_bns 15 Napisano Februar 21, 2016 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hitno mi je potreban posao nebitno kakav u Beogradu ili Pancevu.Ja sam iz Banatskog Novog Sela kod Panceva,ako treba troskove puta cu ja snositi. Srednja skola Elektrotehnicka "Rade Koncar" smer-elektrotehnicar elektronike, Visa skola-VISOKA SKOLA STRUKOVNIH STUDIJA,BEOGRADSKA POSLOVNA SKOLA Smer-porez i carine. Imam vozacku dozvolu B i C kategorije. Imam iskustva u bravariji kao sezonski radnik. Kao sto sam napomenuo nebiram kakav posao se nudi samo da mogu sastaviti kraj s krajem makar do leta.Mogu poslati CV ako je potrebno. Kontakt telefon 069/616-067 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 22, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Hitno mi je potreban posao nebitno kakav u Beogradu ili Pancevu.Ja sam iz Banatskog Novog Sela kod Panceva,ako treba troskove puta cu ja snositi. Srednja skola Elektrotehnicka "Rade Koncar" smer-elektrotehnicar elektronike, Visa skola-VISOKA SKOLA STRUKOVNIH STUDIJA,BEOGRADSKA POSLOVNA SKOLA Smer-porez i carine. Imam vozacku dozvolu B i C kategorije. Imam iskustva u bravariji kao sezonski radnik. Kao sto sam napomenuo nebiram kakav posao se nudi samo da mogu sastaviti kraj s krajem makar do leta.Mogu poslati CV ako je potrebno. Kontakt telefon 069/616-067 Probaj po ovim picerijama po Beogradu. Znam da oni stalno primaju nekog... Može to da ti bude fin start. Poštujem tvoju srednju, ali taj faks...ne kapiram zašto iko upisuje tu sprdnju od škole, osim ako mu tata nije direktor ili je sam na nekoj poziciji u nekom državnom organu pa mu eto treba neki stepen obrazovanja više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8663 Napisano Februar 22, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan imaš pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Februar 22, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan @Meteorolog Zato sto i tamo ima stvari koje se nauce Sto se diplome tice, moze posle upisati cetvrtu godinu na dosta faksova i dobiti njihovu diplomu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Februar 22, 2016 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Visu sam bio zavrsio zbog posla koji mi je bio obecan,ali kako kod nas ide Obecanje-ludom radovanje.Vidim i sam da je to sad greska ali sta je tu je idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Mart 2, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan U Pancevu MIM Food (Big Pizza) vecito imaju potraznju za dostavljacima na skuterima. Kinta je redovna, posle 8 meseci prijava. Radi se u svim uslovima. Plata od 26 000 pa na vise (iz meseca u mesec ti raste satnica). Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...