mrxfon 1495 Napisano Februar 21, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, imam mali problem pa ako neko zna sta moze da bude uzrok neka pise. Ovako, kvacilo mi ne proklizava ni u nizim ni u visim brzinama. Krajem prosle sezone sam izmerio debljinu lamela i ploca izmedju njih i bile su u granicama koje je proizvodjac naveo (pri gornjoj granici). Izmerio sam opruge i 2-3 od 6 su malo odstupale i uzeo sam ceo komplet novih. Na kucistu u kom stoje lamele nema znakova ostecenja. Ociscen je onaj deo gde ulazi sajla kvacila, nema otpora u samoj sajli jer kad otkacim donji deo sajle ona ide kao podmazana Rucica kvacila mi je prilicno tvrda, i kad krecem motor podrhtava/poskakuje. Sta moze biti uzrok ovim problemima? Ponasa se kao kad autu ode korpa kvacila, ali kako da znam da li je kod mene otisla korpa ili nesto trece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razer 19 Napisano Februar 21, 2016 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Nije o Thundercat-u ali procitaj za svaki slucaj http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/47460-pomoc-yamaha-r1/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 22, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam sve, ali sta bi na kraju, jel otisao kod majstora, sta je bio uzrok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razer 19 Napisano Februar 22, 2016 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam to nije napisao, ali ako iz te teme nisi nasao nista korisno onda ce ti tu neko objasniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4815 Napisano Februar 22, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Podrhtavanje ti se javlja zbog toga sto si verovatno vracajuci ploce i lamele nisi vratio istim redom kako su bile ... Pa sad dok ne legne sve na svoje mesto podrhtavace , ali ce to biti sve manje i manje i na kraju ce prestati... A to sto ti je kvacilo tvrdo - ne znam , ali pretpostavljam zbog novih opruga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 22, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio sam bas kako je bilo i redosledom i u poziciju, i ja sam mislio da moze doci do toga pa sm bas obratio paznju na to i povukao liniju markerom i tako i vracao. Mada i pre toga mi je podrhtavao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se umesam kolege! Jesi gledao onu sipku sto potiskuje kvacilo a i onu kuglicu u korpi? Mozda je i kuglica ostecena ili nepravilnog oblika...???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 22, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan I sipka i kuglica su u odlicnom stanju. Sad sam video da ima podesavanje tamo gde ulazi sajla kvacila, neka matica i sraf, pa cu probati sa tim, mozda je pretegnuto. Da li neko zna gde mogu da kupim set kvacila za yamahu thundercat, na louis-u sam gledao, nema za thundercat, ima za fazer-a ali ne znam koji tacno model, jer su naveli modele fazer-a za svaku godinu maltene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Februar 22, 2016 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sajlu kad je otkačena hoće da se rascveta u bužiru pa to pravi problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4815 Napisano Februar 22, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan set kvacila probaj da nadjes kod conti moto u Novom Sadu .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 23, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sajlu kad je otkačena hoće da se rascveta u bužiru pa to pravi problem I ja sam prvo mislio da je sajla problem ili da je negde rascvetana ili da je lose provucena pored rama, ali kad sam otkacio donji deo sajle, ona se veoma lako pomera kad stisnem rucicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 23, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan set kvacila probaj da nadjes kod conti moto u Novom Sadu .. Pozvacu ih da se raspitam o ceni. Sta dolazi u kompletu kvacila, da li ide lezaj, opruge, korpa ili samo lamelice i ploce ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...