fanky 1011 Napisano Februar 18, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar Bugiman narucio endoskop preko neta, nesto u pocetku nisam mislio da to moze biti jako korisna stvar, on otputovao na nedelju dana a ja uzeo endoskop od njega da malo isprobavam, kaci se na usb, ima par programa na netu koji ga pokrecu, mnogo dobra stvarcica da se dopre tamo gde nije apsolutno pristupacno. Ne verujem da sam otkrio toplu vodu al da podelim sa vama, mozda nekome bude od korsti. Ja sam proveravao klip i hilznu jer je prosle godine menjano. P.S. Nesto se desilo sa snimkom kad sam upload-ovao, poplavelo je sve, uzivo na kompu izgleda dosta bolje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 226 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Dobra stvarcica! Koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 19, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nekih 10 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 226 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pa jbg, nije to puno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...