Urke 12 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dve Aprilije Scarabeo: 1.Scarabeo 200,2001 godina,registrovan na moje ime,cena 1600e 2.Scarabeo 150,1999 godina ocarinjen na moje ime,cena 1400e Oba skutera imaju kofere Urke tel 063-472-502 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Rasipa se polako ergela, a? Ajd srecno sa prodajom!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj boze rasipanja nego kupio sam SilVer Wing pa mi ovo dodje visak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 19, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan tatin motor prodajes sramota da te bude! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Stidim se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Jel možeš da postaviš slike ako imaš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Mart 21, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ti prijatelju malo glupav za tu tehniku,ali pitacu pobratima da to uradi za mene,samo da islikam skutere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ti prijatelju malo glupav za tu tehniku,ali pitacu pobratima da to uradi za mene,samo da islikam skutere au, nasao si crkvu u kojoj ces da se molis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...