srdjan1987 62 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za drugove bajkere sa zeljom za putem Novi sam na forumu, ali ne i na motoru Zivim pomalo u dva grada, Kotor-Beograd, zavisnosti od sezone Pripremamo se za put preko cuvenih Alpa, Jul/Avgust 2016., pa smo izradili plan puta. Za sada je trajanje putovanja 15dana/14noci ali mozda ga i skratimo za 3 dana, sve kako se dogovorimo prije puta. Obuhvata sve najpoznatije, najvisocije i sportski najzahtjevnije prolaze. Sve najvece atrakcije, rekreacije po zelji, kada odmaramo, to radimo sa gustom, a kada vozimo to radimo sportski! Ja imam nekih sedam dana iskustva preko Alpa, i preko dva mjeseca dosadasnjeg putovanja kroz evropu sa motorom, pa sam imao predstavu kako da napravim plan. Za sada nas je zainteresovano 4 snazna motora ( uglavnom sa suvozacima ) i kako se dogovorimo prije puta, tako krecemo. Ali uvjek smo fleksibilni za promjene Minimum nas treba biti tri motora za putovanje. Uglavnom otvaram ovu temu da bih skupio savjete i preporuke od drugova bajkera, i da bih pozvao ljude zeljne avanture i sportske voznje kroz alpske pasove, da nam se pridruze Iz svog iskustva, ukupan budzet po danu, motor vozac i suvozac, iznose 170-200eura, a opet sve to zavisi koliko se zeli potrositi na atraktivne destinacije na ruti... Dolje vam saljem predstavu putovanja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ruta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Februar 16, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sam onaj tvoj prethodni putopis po Jevropi...verujem da će i ovaj da bude odličan... Sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sam onaj tvoj prethodni putopis po Jevropi...verujem da će i ovaj da bude odličan... Sa srećom Hvala pridruzi se za Alpe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sam onaj tvoj prethodni putopis po Jevropi...verujem da će i ovaj da bude odličan... Sa srećom Da prilozim i to iskustvo iz 2015.god uzivajte: http://nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=7688 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 925 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Zermatt. Rezerviraj prenočišče u selu Tasch, podno Zermatta, jer u Zermatt možeš samo vozom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Zermatt. Rezerviraj prenočišče u selu Tasch, podno Zermatta, jer u Zermatt možeš samo vozom. uh veoma dobar savjet, hvala. zaposano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ljeto 2015, nas cetvoro sa Hondama VFR1200F i Crosstourer, 33dana, 8600km i cisto uzivanje.. Kotor, Split, Zrce, Milan, Monaco, Cannes, Nice, St Tropez, Barcelona, Mallorca, Valencia, Granada, Malaga, Tarifa i Bolonia playa, Sevilla, Madrid, Barcelona, Carcassonne, Vers Pont du Gard, Chamonix Mont Blanc, Austrian Alps, Plitvicka jezera, Tara rafting, Kotor. http://www.nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=7688 nadam se da ce i Alpi biti potpun uzitak pa se pridruzite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ruta Izgleda da nije učitao rutu.. Ako možeš ponovo da postaviš mapu.. Zanimljivo putovanje..ali ima još dosta do jula. Ali svaka pohvala za detaljno planiranje.. Puno pozdrava iz NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Februar 16, 2016 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Biće gužva tamo gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan kandidat za prangijanje asfalta prema Alpima, sa R1200GS full elektronika i racing akrapovic ( inace na prodaju ili u zamjenu za novi supersport:) ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ruta Izgleda da nije učitao rutu.. Ako možeš ponovo da postaviš mapu.. Zanimljivo putovanje..ali ima još dosta do jula. Ali svaka pohvala za detaljno planiranje.. Puno pozdrava iz NS. Evo proslijedio sam rutu, kao slike. Planiramo unaprijed, da bi se skupili par motora, svako ima neke obaveze.. Bio sam u septembar u NS bas sa ovim drugom sto vozi GS. Druzili se sa momcima iz GregorPub i Gregorom naravno super provedeno vrijeme u NS. Sve pohvale za grad i bajkere! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Zindovic 132 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Mojkovac Motocikl: Salcano Lifan 200gy Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast brate,ja takodje imam u planu ako sve stignem do ljeta da sredim motor pa i malo para da prikupim da opalim na Alpe,ja bih bio zainteresovan al ja sam makanja za vama,moj Lifanko od 200kubika bi vam usporavao jedino ako bi isli ne preko 100km/h haha malo sale,ja cu se usuditi sam da obidjem Alpe sa Salcanom pa cemo vidjeti dokle cu gurati...volio bih da sa vama odem da vas ispratim,svejedno zelim srecan put da se lijepo provedete i da nam posaljete fotografija i novih tema...:)d Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arpads001 2 Napisano Februar 17, 2016 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR1400, BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvae Srdjane na postu. Planiram Alpe ove godine, ali je veliko pitanje termina putovanja, ako uspemo uskladiti ovo, imate jos jedan crew :-). Sent from my SM-T800 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast brate,ja takodje imam u planu ako sve stignem do ljeta da sredim motor pa i malo para da prikupim da opalim na Alpe,ja bih bio zainteresovan al ja sam makanja za vama,moj Lifanko od 200kubika bi vam usporavao jedino ako bi isli ne preko 100km/h haha malo sale,ja cu se usuditi sam da obidjem Alpe sa Salcanom pa cemo vidjeti dokle cu gurati...volio bih da sa vama odem da vas ispratim,svejedno zelim srecan put da se lijepo provedete i da nam posaljete fotografija i novih tema...:)d Bilo bi nam veliko zadovoljstvo da se jedan entuzijast i ljubitelj prirode, putovanja, fotograf, pridruzi ekipi. Samo naprijed sa planovima i nadamo se da si sa nama u julu. P.s. Ne mari za to sto neces moci da nas pratis sa brzinom. Mi cemo se zaustavljati na lijepa mjesta, tako da bi nas lako dostigao i da opalimo par tvojih fotografskih umjeca Opet, mislim da ti je lijepse putovati u opustenom drustvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvae Srdjane na postu. Planiram Alpe ove godine, ali je veliko pitanje termina putovanja, ako uspemo uskladiti ovo, imate jos jedan crew :-). 20160206_165158.jpg Sent from my SM-T800 using Tapatalk Wow wow wow, ZZR1400 kada sam birao motor za malo, ali nijansu bio sam izmedju ZZR1400 i VFR1200! Obozavam taj motor kao i Hayabusu Sto se tice termina, hvatali bi Jul, a sada koji, to cemo znati vise krajem maja, pocetkom juna. Vecinom smo pomorci, pa cekamo da se vratimo sa brodova U svakom slucaju, zapisite moj kontakt za VIBER +38269540625 Srdjan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arpads001 2 Napisano Februar 17, 2016 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR1400, BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvae Srdjane na postu. Planiram Alpe ove godine, ali je veliko pitanje termina putovanja, ako uspemo uskladiti ovo, imate jos jedan crew :-). 20160206_165158.jpg Sent from my SM-T800 using Tapatalk Wow wow wow, ZZR1400 kada sam birao motor za malo, ali nijansu bio sam izmedju ZZR1400 i VFR1200!Obozavam taj motor kao i Hayabusu Sto se tice termina, hvatali bi Jul, a sada koji, to cemo znati vise krajem maja, pocetkom juna. Vecinom smo pomorci, pa cekamo da se vratimo sa brodova U svakom slucaju, zapisite moj kontakt za VIBER +38269540625 Srdjan Hvala, u kontaktu smo! Sent from my SM-T800 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Zindovic 132 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Mojkovac Motocikl: Salcano Lifan 200gy Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast brate,ja takodje imam u planu ako sve stignem do ljeta da sredim motor pa i malo para da prikupim da opalim na Alpe,ja bih bio zainteresovan al ja sam makanja za vama,moj Lifanko od 200kubika bi vam usporavao jedino ako bi isli ne preko 100km/h haha malo sale,ja cu se usuditi sam da obidjem Alpe sa Salcanom pa cemo vidjeti dokle cu gurati...volio bih da sa vama odem da vas ispratim,svejedno zelim srecan put da se lijepo provedete i da nam posaljete fotografija i novih tema...:)d Bilo bi nam veliko zadovoljstvo da se jedan entuzijast i ljubitelj prirode, putovanja, fotograf, pridruzi ekipi. Samo naprijed sa planovima i nadamo se da si sa nama u julu. P.s. Ne mari za to sto neces moci da nas pratis sa brzinom. Mi cemo se zaustavljati na lijepa mjesta, tako da bi nas lako dostigao i da opalimo par tvojih fotografskih umjeca Opet, mislim da ti je lijepse putovati u opustenom drustvu Hvala brate,ako bog da samo zdravlja sve cemo postici...slazem se to bi se propratilo fotografijom cjelokupan put,i slazem se iako vas ne poznajem al mislim da ste ekipa broj jedan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, jedinu zackoljicu koju nisam rijesio, ako se nadje jos neko ko je imao iskustva sa Alpa, postoji li mogucnost jeftinijeg smjestaja na ovim destinacijama??? Nalazio sam u prosjeku soba sa dva kreveta, 80e, sto znaci 40e po osobi u prosjeku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 925 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Za Bormio preporučujem hotel Daniela (25 - 30€/osobi). Nalazi se na kraju grada u pravcu passo Gavia. Ako ideš na drugu stranu Stelvia, prvo selo ti je Prato dello Stelvio, gasthof Stern. Prošle godine sam boravio u oba dva, nekako su bili medu jeftinima, ali za spavanje noč ili dve....više nego dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Za Bormio preporučujem hotel Daniela (25 - 30€/osobi). Nalazi se na kraju grada u pravcu passo Gavia. Ako ideš na drugu stranu Stelvia, prvo selo ti je Prato dello Stelvio, gasthof Stern. Prošle godine sam boravio u oba dva, nekako su bili medu jeftinima, ali za spavanje noč ili dve....više nego dobro. Super, hvala na uputstvima, biljezimo. Posto cemo boraviti u Bormio, ovo ce nam trebati. Sto god da se sjetis sa puta da je interesatno, ne ustrucavaj se da podjelis sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...