Savic019 14 Napisano Februar 14, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da ucinim bratu uslugu i da postavim oglas. Na Prodaju Sprint exactly 50cc. Motor je u perfektnom stanju. Pre 1240km odradjena generalna,zamenjen je klip i karike,ociscen je karburator,zamenjen je kais. Motor je mehanicki u besprekornom stanju,moguca svaka provera.Kupljene nove obe Danlop scoot smart gume. Kupljen nov akumlator.Stavljeni novi retrovizori,uz motor idu i original njegovi. Takodje uz motor ide i prednji branik(ja sam ga skino,tako mi je lepsi),takodje ide i zadnji nosac za tablicu,ja sam tablicu stavio ispod repa iz esteckih razloga.Uz motor idu i 2 zadnja zmigavca koje sam ja skinuo,kad sam skino nosac.Motor je malo izgreban sa desne strane vidi se na slici.Motor se vodi na mene i registrovan je do 26.06.2016god.Nikakve zamene me ne interesuju.Cena: 400e Fiksno.Kontakt: 061-183-77-91 moze i inbox Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...