gagi982 44 Napisano Februar 14, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,potrebna mi je radilica za moj skuter,u pitanju je LaVerda phoenix 150, inace je SYM agregat,delovi odgovaraju za sym gts 125.. Kako vreme odmice,cini mi se da je nemoguca misija..unapred svima zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Februar 14, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih telefon 063/325557 Dragan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 14, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i resimo..Cujemo se u utorak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Februar 14, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan ufff..to bi bilo odlicno,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 14, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ma radio sam takav prosle godine.Uspeo sam da je nadjem.Ako niste pitacu ove moje da li mogu da je repariraju..Uglavnom,se cujemo..Pozz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 15, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jel to 4t? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Februar 16, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Februar 17, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mozda odgovaraju delovi i za sym hd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Februar 18, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Pronadjena radilica ,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...