Nile. 1467 Napisano Februar 12, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem gume iz naslova, nisu krpljene odnosno cepovane, krive niti probusene, ne ispustaju ni najmanje, imaju ok saru, nisu plasticne i mogu jos da se voze, nisu sminkane i mazane kojekakvim sredstvima da bi slike ispale bolje, vec su slikane takve kakve su skinute.. DOT 0709 Ne zelim da lupim cenu, niti mi je cilj da zaradim na gumama iz 2009godine, s toga sam spreman na dogovor oko cene od strane onog kome mozda trebaju ove gume. Po oglasima se mogu videti neke nebulozne cene za gume i losije i starije od ovih i to po 30-40e komad, sto je suludo, tako da nemam nameru da lupam takve cifre. Ko ih zeli nek me kontaktira na pm Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Februar 12, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...