Marko9333 0 Napisano Februar 9, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha tdr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Svima.Imam problem sa motorom, rec je o Yamaha tdr 125.Promenio sam ulje u menjacu ali mi na "oku" ne pokazuje da ga ima, kada sam sipao pratio sam i bio je nivo koliko treba. Takodje sam nasuo oniliko koliko treba (0,75). Da li mi moze neko pomoci u cemu je problem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Dali mnogo dimi vise nego normalno........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko9333 0 Napisano Februar 11, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha tdr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, radi sve kao normalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Februar 12, 2016 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan PA ako ne dimi i ne curi jeb.... istoci ulje pa vidi koliko ga ima ako ima manje mora da ga gubi negde.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piratmali 8 Napisano Februar 13, 2016 U prolazu, 44 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi mozda previse sipao pa je iznad maximuma i ne vidi se? Da, lepo si napisao da si sipao koliko treba ali je pitanje da li si toliko i istocio iz motora. Savet je da probas odvrnuti malo vijak gde istaces ulje, istoci pola deci-deci pa bi mogao i nivo na "oku" da se vidi. Probaj, ne kosta nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...