Nesa-St 243 Napisano Februar 9, 2016 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nov aluminijumski skid plate za Suzuki DL 650, cena 110 eura. 065-555-35-10 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 9, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao moj paket, javljam kako stoji ;-) hvala jos jednom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2636 Napisano Februar 9, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i meni paket sa dodatnom opremom za stromče zahvaljujući Neši. Hvala druže Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Februar 9, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Šta si dobio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Februar 9, 2016 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Šta si dobio? Kupio je centralni štender i nosač navigacije. Nije to ništa Milane, ti bi se snašao i bez mene sigurno, ne preteruj molim te. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 11, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da preporucim. Lepo izgleda, lako se montira i dobija se sve sto je potrebno za ugradnju(duzi srafovi itd). Osim crash bar-a naravno :-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 17, 2016 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, ja kupio, prezadovoljan sam , preporuka za Nešu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...