LuckyVladano 5073 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nije losa ideja ali... namera mi je bila da se upoznaju ako su na istom brodu, ne moze da skodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12214 Napisano Mart 3, 2016 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Tako su se nasa dva Sremca(zet i starac) sreli u javnoj kuci u Madjarskoj.Legenda kaze da su se samo pogledali i bez reci mimoisli i nikad nisu jedan drugom spomenuli to,i ziveli su u sreci i veselju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Mart 3, 2016 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno sam na Carebbian princess-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Mart 3, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan a kada se samo setim pocetka? haahhaa...uzzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Mart 3, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa prica, svaka cast. Zanima me da li imas vremena kada si u nekoj od luka da iznajmis neki motor i okrenes koji krug tek da te mine volja? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...