Kimi11 0 Napisano Februar 1, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skidao sam far da namestim nesto oko pozicije i ja kao usput da ga ocistim i uzeo pastu cistac i axel protiv masnoce i gledajte sta se desilo ( slika ),kad predjem krpom bude malo manje i kad se osusi opet se vrati isto molim vas pomozite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22598 Napisano Februar 1, 2016 Integrisan, 9683 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ili poliraj ili lakiraj... U nedostatku adekvatne paste za poliranje plexija koristi zubnu pastu, voda lubrikant, u vecoj kolicini... Na kratke staze premazi wd-om ili kokpit sprejom ali znaj da takav vid korekcije traje par sati... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 1, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sad uzmi masnoću protiv Axela. Izvini na crnom humoru, ali se plašim da je došlo do hemijske reakcije, jer Axel sadrži agresivne supstance, kako bi razgradio masnoću. Probaj sa sodom bikarbonom, ukoliko možeš da ublažiš posledice, ili sa polir pastom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 1, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan e,hebo si mu kevu,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano Februar 1, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan zubna pasta nema efekta sad probavam sa bikarbonom mada mislim da nece imati efekta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano Februar 1, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan braca znam to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 1, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod ovih sto poliraju farove za automobile. Ako mogu nesto da urade - uradice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22598 Napisano Februar 1, 2016 Integrisan, 9683 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pasta za poliranje xerapol je 10-ak eura... Sa pastom za zube moras uporan biti, prvo ce jos vise matirati posto je abrazivna ali vremenom plexi "progleda"... Pozdrav Nenad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 1, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Полирај (до благог мата), па лакирај. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22598 Napisano Februar 1, 2016 Integrisan, 9683 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan http://www.gl-tuning.com/gangtvview.php?id=45 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano Februar 1, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idem kod drugara sad pa posle idemo do jednog lika da uzmemo pastu za poliranje pa da probam ako to ne ide videcemo posle sta ce mo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 1, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Полирај (до благог мата), па лакирај.Jedino resenje, sloj laka jako tanak, ne preteruj, dve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Februar 1, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ako si napravio riseve onda je najbolje da far predjes sa nekom finom smirglom npr. 1500,2000 i onda se lepo ispolira po mogucstvu masinski. Najbolje daj nekome da ti odradi,nije skupo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano Februar 1, 2016 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan dok kupis pastu od 10tak... onaj ko se bavi poliranjem,resice ti to za iste novce. Kad si vec napravio s.... ,daj nekom iskusnom da ti lepo odradi. Nazalost,skola se placa. Javi rezultate! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Februar 1, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan dok kupis pastu od 10tak... onaj ko se bavi poliranjem,resice ti to za iste novce. Kad si vec napravio s.... ,daj nekom iskusnom da ti lepo odradi. Nazalost,skola se placa. Javi rezultate! Srecno! Bas se i ja tako mislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Februar 1, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Tu sad mora polirka, paste i rucno trljanje su mogle pe ovoga. Ja sam neko vece ispolirao bas matirane migavce sa obicnom zubnom pastom i ranflom od starog pamucnog duksa. Sat vremena neprekidnog trljanja do usjanja ali je ispalo lepo..... Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22598 Napisano Februar 1, 2016 Integrisan, 9683 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam uradis gratis dobijes iskustvo vise i srecu zbog odradjenog u svojoj reziji... Plus ostane paste za vizir, stopaljku i tebi i drugarima! Steta ne moze biti velika, nije to far sa nekog bmw-a... Pozdrav Nenad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Februar 1, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Može sa pastom al to je baš baš dosadan posao,pričam iz iskustva al hebo si mu kevu pošteno moram priznati. Ništa strašno niti skupo ako ne uspeš sam da odradiš odnesi već kod nekog i biće ka novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 1, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan , ja sam taj problem resio na vise vozila na jeftin nacin : poprskao sa sprejem protiv isekata ! malo krpicom prebrisao i kraj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 1, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Greska u stampi : sprej protiv INSEKATA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Februar 1, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Smirgla 2000 i 3M fina pasta.xerapol je s....e,probao na viziru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Februar 1, 2016 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svojevremeno stare plastike od svetala i migavaca pa i staklo (stakleno staklo a ne plastiku) od fara sredio najobičnijom purol pastom i čistom krpom. Ako ti se ne bude dalo, kontaktiraj mog prijatelja Gorana na 063-1464-701 (pozovi se na mene). Rešiće ti problem da ćeš misliti da si dobio nov novcat far Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano Februar 1, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam ljudi pitao sam jednog tu pored polira radi dubinsko i to,kaze da je za skuter 700 din i to jedan far mislim se u sebi mrs u pm,ali far nije pobledeo nego valjda ga axel s****... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano Februar 1, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Videcu sutra kako sta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano Februar 1, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan A gde se nalazi Goran ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...