Biker Q 1642 Napisano Januar 31, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Menjao bi navedeni BMW za neki motor a akcenat bi bacio na neki enduro ili naked 500-750ccm, ili kako ja volim da kazem motor sa kormanom kao BMX bicikl mi najvise lezi. Auto je iz nekih trampi, i najverovatnije ce biti registrovan na mog caleta za 4-5 dana, zavrsio sam prenos. Auto pali ide, koci, ali je stajao duze pa ima ulaganja, gume, poliranje, brava leva, obijen siber zbog toga malo i nakvasen unutra. Ja sam ga samo prebacio kuci, zamenio ulje i filter i pojacao antifriz i otisao na teren tako da nista blize ne znam ali cu zagledati ponesto i napisati za 2-3 dana. Carinjen je na 61kw i tako se registrovao zadnjih 10 godina bez problema. Posto ni ja sam ne poznajem auto pristajem na svakakve preglede i probe od strane potencijalnog kupca. Razmisljam o nekoj ceni od 1000e. Slike za nekoliko dana. 0658928652 Milan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 7, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam velicinu i kvalitet slika, sve radim preko telefona, otvarajte u novoj kartici. Bice i drugih slika kad ga registrujem, odvezem na pranje, mozda i poliranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 19, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan do 10.02.2017 god. Cena 1200 cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 19, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 19, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam preko tel mogao drugacije da postavim tj odjednom. Ako su velike otvarajte u novoj kartici, jos slika po zelji saljem na viber. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 3, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ode za neki kamioncic, ako vam treba neki prevoz po drugarskoj ceni javite se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...