eduardo 210 Napisano Januar 29, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima na forumu, zovem se Eduard Bužek, iz Bele Crkve sam i imam 52 godine. Inače sam vozač u međ. špediciji i imam pod točkovima više miliona kilometara na 6 - 12 - i 18 točkova ali na dva jako malo. Od kad znam za sebe obožavam motore ali kao klincu nisu imali razumevanja, kasnije kriza pa kuća pa školarine... Napokon prošle godine kupio onako stidljivo kineza od 250 ccm ali mi je brzo dosadio. Nameračio jednu Yamahu xtz 750 al nikako da udomim ovog Princa. Послато са Evolio S4 Cobalt уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Januar 29, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo , dobrodosao! Bas izgleda avanturisticki kinez, skoro pa kao MadMax! Srecna prodo-kupovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kesha 18 Napisano Januar 29, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Život je sad! Samo neka se vozi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 29, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Januar 29, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala a lep je Послато са Evolio S4 Cobalt уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor olimp 0 Napisano Jun 27, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: beograd Motocikl: princ 250, kawasaki z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima na forumu, zovem se Eduard Bužek, iz Bele Crkve sam i imam 52 godine. Inače sam vozač u međ. špediciji i imam pod točkovima više miliona kilometara na 6 - 12 - i 18 točkova ali na dva jako malo. Od kad znam za sebe obožavam motore ali kao klincu nisu imali razumevanja, kasnije kriza pa kuća pa školarine... Napokon prošle godine kupio onako stidljivo kineza od 250 ccm ali mi je brzo dosadio. Nameračio jednu Yamahu xtz 750 al nikako da udomim ovog Princa.Screenshot_2015-10-22-11-16-01.png Послато са Evolio S4 Cobalt уз помоћ Тапатока ydravo,verovatno kasnim al ajde da probam ,,koliko para ako ije udomljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Jun 27, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, baš si zakasnio. U međuvremenu ja sam ponosni jahač jedne kraljice ( Africa twin 750 rd04). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...