Lukac 1375 Napisano Januar 25, 2016 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem tropromajni kotao na cvrsto gorivo (mogucnost ugradnje gorionika na pelet), Bosh 27kw, model 2000b spu,kupljen pre god dana, nikad nije radio, placen 1150e, ,trazim 800e. Kotao je kupljen da se ugradi gorionik na pelet, ali sam u medjuvremenu odustao ,nikad nije paljen, nov, uz njega idu i neki ventili i jos kojesta ( nisam strucnjak za grejanje)moj prijatelj motordzija, preko koga sam kupio moze sve da objasni i ugradi- covek odzava centralno grejanje u Polimark-u. Lukac Dragan 011 8484211 063 339 530 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 26, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan da pitam samo,znaci to je pec za centralno grejanje jel tako,i na njega moze gorionik na pelet? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5004 Napisano Januar 26, 2016 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da, samo se zamene vrata. Fabrički se ugrađuje Ferolli Sun P7 gorionik, koji je samo prefarban u plavo i nazvan Boš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 26, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aha da da,jasno,hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 27, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji kotao, imam isti takav. Stvoren za gorionik na pelet. Odlicna je i cena i ubedjen sam da ce otici brzo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...