Jump to content

Moto Zajednica

A<B<C<D

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 264 postova

Jos jedna glupost vozaca automobila.

....sta je to retrovizor.....ovo sigurno je pokvareno,cim ovako trepce...,a covek ima A,B,C,D kategoriju."Profesionalac" :o

E tako drugari,danas me kreten udari.Nosim gipsanu cizmu i koleno sam malo sjebo.Ali dobro, imam ja jako srce....nista me ne boli......AAAAAAAAAAAA.

A sto mi se motor....nista strasno......AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Sad mi je lakse.      Ma nije AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Znaci poludeo sam.  >:(

Vozim levom trakom.Pre semefora,u desnoj traci stoje 6-7 automobila.Cekaju da se ukljuce u Radnicku ulicu iz Pastroviceve (kod secerane,preko puta Ade).Inace CRVENO svetlo na semaforu,pali se uslovna strelica.Drugi automobil (od semafora),Izlece iz kolone i jbg bas u mene udara.Sta da radimo coveku se zuri,nemoze da veruje da ovaj ispred njega nije primetio da se upalila strelica.A i ja bas tada da prolazim kad on zuri. :o

Necu da detaljisem.Imao sam recnik specijalan za te prilike....majku (mrtvu,mrvu)....i sve ostale.

U glavnom milicija je dosla.On je poceo da pametuje.Policija je skapirala da sam ja ok,a on kreten.I tako su se ponasali.Kreten je srao "da njegov advokat,nije zadovoljan uvidjajem....itd" Budala. ;) Doslo je do toga.Da mi je pandur rekao "..e sad` cu da mu jb kevu..pisi".Bukvalno mi je diktirao sta da napisem u izjavi.

Noga se polako hladila i bolela sve jace.Sad malo pauziram,dok ne skinem gips.A posle sredjivanje motora i voznja. ;D

Motor:odrana desna strana,puko dekl kod korpe,pukla ploca na kojoj je zadnji kocioni,...to je ono sto sam video.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• In memoriam, 92 postova

e jbg druze...bitno da nisi jos grdje najeb`o,budala svuda ima >:(,nazalost osetio si....motor se popravlja ko ga j...,naplatices ti to.Samo se ti "zaceli" pa na voznju ;)pozzz 8)

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

:o :o

Uhhhhhhhh... ne znam. Svako vece gledam sta mentolcine rade i samo kiptim. Njegov advokat, eeej ?!? >:(  A ne pita jel te boli noga... strasno !

Aj` da brzo zaraste i sto manje da boli.

• U prolazu, 90 postova

Puno ljudi je stradalo zbog uslovne strelice i imbecila koj imisle da je to zeleno svetlo. Jednostavno, proci ce noga,popravice se motor,  moglo je gore da bude, samo napred.

• Zainteresovan, 599 postova

E,do .....  druze!  Taman kada pocinje lepo vreme. Dok sam citao tvoj post kao da sam licno prezivljavao situaciju. Ajde stisni zube i sta da ti kazem,  brz oporavak ti zelim!

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

U jbt, ne mogu da verujem

Ajd pa da se oporavis sto pre, a ako treba neka pomoc oko motora, javljaj...

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Taj je stvarno velika budala. Juce isto kod mene u NS, vozimo se dva drugara i ja i jedna isto budala nesto kao mota i zakaci mi drugara sa retrovizorom. Malo mu ogrebao retrovizor na K6, drugar poludeo, hteo da ga bije. Ovaj se kao izvinjava. Ma idijoti sve.

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: @ UBER ALLES

Sta da ti kazem Bato...zao mi je da si i ti dokazao da bahatih kretena ima vise nego normalnih u saobracaju.

Vecina nas je prosla kroz gips i neplanirano sredjivanje motora.

Pozz ! ;)

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Ufff...Bato..  :(

Bash mi je zzao zbog motora,a pogotovu gipsa. Zzelim ti brz oporavak!

Nego,jedna druga stvar mi je tu interesantna...ma koliko si iskusan i pazish u saobracaju,sasvim je realno da se dogodi "situacija" kao shto je ova tvoja. Shta je vozach kola posle prichao i izgovorio, vishe uopshte i nije bitno. Ranjivi smo i stradamo zbog tudjih greshaka,to nek svako ko vozi motor ima na umu,i stvar koja mene josh vishe grozi je ta,shto svaki put kada sedam na motor,uplacujem "listic za zzivotnu lutriju"..to je grozno! >:(

I ako jednog dana budem prestao da vozim motor,to ce biti iskljuchivo iz ovog razloga....jbg,shto sam stariji,i vishe se plashim i shvatam ozbiljnost situacije,u kojoj Ti ne drzzish vecinu konaca u svojim rukama!

Oprostite na mini monologu.  ::)

Hvala svima.

e bre bato pa gde sad pred sezonu da te majmun udari. pa hoce li da nadoknadi stetu?

To sad ide preko osiguranja.

Sad nesmem da diram motor 10 dana.Trebaju da ga slikaju.I onda ono smaranje sa osiguranjem.....a dobro prezivecemo i to. ;)

Nemogu da vam opisem recima,koliko sam juce "odlepio".A posle oni lekari,sa "utesnim" recima,"...ja bi motor zabranio...sta sam ja sve video...i sl."

Samo sam cekao da zavrse i da bezim od njih.Mnogo su negativni.Njima to ne dopire do mozga.

Sta da im kazem? Odrasli su uz knjigu,a ja na motoru.Njihov zivot je sterilan... :-X Nekada mi i oni znace. ;D

Brz oporavak ti zelim. Da te sto manje boli i da ti se pri ruci nadje neka dobra bolnicarka...da te mazi i pazi  :D

Zena mi je medicinski radnik. ;D I juce mi je mnogo pomogla.Vozila me je tamo-vamo. ;D Previjala zavijala.

ps.dok me vozila,ni jednu rupu nije promasila.Unisti mi auto majku joj..... ;D :D

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Bato, drzi se, moglo je i gore da bude.... Sta da radis, to nam je u opisu radnog mesta, da stradamo od raznoraznih debila....

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

Fino sam ti rekao, batali to cudo od ZZR-a, kupi enduro, i onda ga fino preletis, pa se ovaj pita, odakle mu ulubljenje na krovu...  ;D

Sta ces, sve to ide u rok sluzbe, ali ipak nemoj drugi put...

• Drug član, 1779 postova

Samo ti nama sto pre da se oporavis .Pre neko dan je u Nisu momak sa novim Harlijem usao u raskrsnicu sa pravom prvenstva u strogom centru grada kad je na njega naletela budala i udarila ga po sredini.Epilog slomljena noga i razvaljen Harli.Najcrnje u svemu sto je vozac auta pokusao da proglasi krivim motoristu kao isao je 120 na sat sto je teska glupost jer znam tu ekipu njih nekoliko zanaci strogo lagana voznja ,nikad divljanje.Nijednog trenutka ga nije pitao kako mu je vec je samo gledao da izvuce svoje dupe.Stvarno su zahebane situacije na koje ne moze da se utice.

• U prolazu, 43 postova

moze da se utice ...

lepo sve brojeve svih motorista imas u imeniku pa lepo desi se sranje a ti prvo pozoves redom pa jedno 10-15 ce biti u mogucnosti da dojde odma pa malo ispeglaju lika pa onda zoves muriju ... taj ce sledeci put sa teleskopom da gleda

• Drug član, 1779 postova

moze da se utice ...

lepo sve brojeve svih motorista imas u imeniku pa lepo desi se sranje a ti prvo pozoves redom pa jedno 10-15 ce biti u mogucnosti da dojde odma pa malo ispeglaju lika pa onda zoves muriju ... taj ce sledeci put sa teleskopom da gleda

Ma okej za to platice taj svu stetu sto je napravio to je sigurno ,mislio sam na situaciju u saobracaju kad ti se jednostavno desi a nisi ni svestan sta je bilo.Skoro zamalo da me katapultira budala .Stojim ti ja tako na motoru strogo desno uz ivicnjak i razgovaram sa drugarom.Iza mene jedno 50 metara blaga krivina.Znaci samo sam cuo skripu kocnica i dok sam se okrenuo vec je proleteo na 2-3cm od mene.Pretpostavljam da kad me je ugledao da je stisnuo kocnicu i pravo u mene ,srecom pa je pustio i vratio se u levo.Od tada kad stanem odmah silazim sa motora i bezim na trotoar .

• Drug član, 1372 postova

Evo sad sam se vratio sa faxa, citam temu i nerviram se. Pa dokle vise tako, samo da se ti sto pre oporavis pa na motor...

Evo ja da ispricam jednu situaciju: U mojoj ulici postoji pravac od nekih sto metara i ima samo jedno ukljucenje sa strane. Covek uci zenu koja verovatno nema ni dozvolu da vozi, ukljucuje se u ulicu u rikverc na 20tak metara od mene. Ja isao oko 50kmh nalegnem na sirenu i kocnicu i njen muz  koji je sedeo na suvozacevo sediste ladno otvara vrata i kaze" sto sviras videli smo te!!!" Ja onako u cudu stao ne mogu da verujem, oce da me ubije.!Ja mu kazem" covece imam prvenstvo prolaza, jer hoces da me ubijes, a on zalupi vrata od kola i ja na kraju nastavim dalje"... I eto tako to ide, covek me vidi i uzima mi pravo prvenstva, strasno sta se sve desava po gradu, a takvih situacija je bilo do sad...

Yo je napisao lepo.I stvarno je tako.

Svaki put kad sednes na motor,osecas se kao ulicni borac. Ili gladijator.

...kada je rob postao gladijator.....MAKSIMUS,MAKSIMUS,MAKSIMUS,.... :D :D

Stavis kacigu na glavu i kreces u borbu.Nazalost. :'( Sve manje uzivamo u voznji zbog mnogih svakodnevnih primera.

• Zainteresovan, 599 postova

Hvala svima.

Nemogu da vam opisem recima,koliko sam juce "odlepio".A posle oni lekari,sa "utesnim" recima,"...ja bi motor zabranio...sta sam ja sve video...i sl."

Samo sam cekao da zavrse i da bezim od njih.Mnogo su negativni.Njima to ne dopire do mozga.

Sta da im kazem? Odrasli su uz knjigu,a ja na motoru.Njihov zivot je sterilan... :-X Nekada mi i oni znace. ;D

Ma nije nego  :D :D !!  I ja sam neki Dr. pa mi motor ne izlazi iz glave.  Mene je krpio Dr.Sale Djurdjevic--ortoped kada sam imao udes. Sale vozi Hondu XX i Afriku.    Kada sam mu rekao da ozbiljno razmisljam da ostavim motor (ne znam sta mi bi --verovatno zbog udarca u glavu), on mi kaze: Ajde ne seri,nego popravi motor pa da se vozimo  :D :D :D  !!  Znas li koliko ima Dr.-a na ovom sajtu ?  Iznenadio bi se! 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja