shule88 0 Napisano Januar 24, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu zanima me gde mogu naci/nabaviti ili kako spustiti motor preko centralnog amortizera. U pitanju je Yamaha Super Tenere '89. Fali mi par cm... Pretrazih ceo forum al ne nadjoh nista slicno da mi pomogne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Januar 24, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu zanima me gde mogu naci/nabaviti ili kako spustiti motor preko centralnog amortizera. U pitanju je Yamaha Super Tenere '89. Fali mi par cm... Pretrazih ceo forum al ne nadjoh nista slicno da mi pomogne... Mislim da nisi bas najpazljivije trazio. Vlada SD, Popsy i jos neki detaljno su opisivali nacin na koji je STenere podici ili spustiti uz pomoc dog bonova. U odeljku enduro-motorizacija postoji tema Yamaha Super Tenere u kojoj mora da ima nesto na tu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shule88 0 Napisano Februar 8, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da ali problem je u tome sto meni ne treba visina motora vec da se centralni amortizer spusti bez dodatka drugih stvari, ako ne onda cu spustiti stapove na kormanu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 8, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Sve osim dog bonova ti je ozbiljno cimanje, a spustanje stapova ... em je cimanje em menjas ciklistiku iovako visokog i teskog motora. Def to ne bi preporucio. Nek ti napravi prvi strugar dog bones, imas 2 srafa da odvrnes, gotova zamena za manje od 10 minuta bez da ista skines sa motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...