Bozo-Raus 33 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, da ne duzim mnogo nameravam da menjam kacigu, trenutno posedujem GIVI X08 HPS flip up. Sluzi me dobro vec 6 godina ali kako sam promenio motor postala mi je bucna i primetio sam da je vec postala labava sto znaci da je vreme da je menjam. Gledam po netu i pratim sve cene i nekako zbog malo tankog budzeta mi je zapala za oko GREX G9.1 pa bih zamolio da li je neko imao iskustva sa ovom kacigom a spreman je da podeli ovde na BJBikers. Unapred hvala svima na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Januar 27, 2016 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan I mene intersuje misljenje ovom modelu, kao i o modelu 6.1... Vidio sam ih danas, pa bi volio da cujem iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...