RoaD GunneR 13 Napisano Mart 17, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da malo poradim na zvuku jer mi dosadila ova moja kosilica za travu. Dakle trebi mi top za Suzuki XF 650 Freewind (AC). priznajte da niste videli zajebaniji naziv skoro ;D Elem necu da otvaram postojeci, nego bih da stavim neki aftermarket pri tome nije bitno kako izgleda posto preko njega mora ici ukrsni zastitnik koji sluzi i da spreci rostiljanje suvozaca Misljeni predlozi ?! Zaboravih da kazem da bi za ovo zadovoljstvo izdvojio do 250e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Mart 17, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan uh to je problem brate kad stavis auspuh koji mora biti sa pregradom .NE protocni niposto,jer motor neradi kako treba, xf650 poludu masina vrti brze bolje prima i larma je jaca, ali se i vise gasi na malim obrtajima,po pravilu veci izduv ,vise goriva i vise vazduga. stvarno ima razlike. ali problem je sledeci, vise puta sam opekao suvozaca ili suvozacicu i to fatalno sa zestokom opekotinom zato da znas taj stitnik nije bezveze tu gdje i jeste nije zgodno nikako. zato mislim da ti je najbolje i naj jeftinije da otvoris svoj lonac ali samo dio sa komorama kojih ima 6 i izvadis 3 ili 4 pregrade i dobices i na mosti i na cupriji ,i pare i jare sto se kaze. ali ako dajes 250 jevreja evo ti leo vins za te novce naruci u louisu. sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Mart 17, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan mada mislim za 250 eura boljew je kupiti neki dobar komad opreme pa si gospodin suve guze kad kisa lije a stari lonac pod noz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Mart 18, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Adi Istvana koji pravi Yosimuru po narudzbini... Ako hoces potrazicu ti br.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diablo666 0 Napisano Mart 18, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zvezdara :) Prijavi odgovor kao problematičan moze i za manje love ... i ne gasi se na leru i bucan je ubija ... ;D i da ostali mi fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...