Spajk 828 Napisano Januar 10, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pas je ostenjen jul.2013,kupljen u odgajivacnici kod Mise Kukica,ima rodovnik,cipovan..prelep primerak sa ozbiljnim izlozbenim i radnim potencijalom..ja ga nisam vodio na izlozbe....navikao na porodicu,ljude,decu...malo nezgodniji sa drugim psima,navikao na lanac,boks i pustanje po dvoristu....zbog odlaska u inostranstvo teska srca ga poklanjam odgovornoj osobi....imam 3 velika psa pa je on izvukao najkraci stapic... Slika je od prosle godine,sad je jos lepsi i tek sazreo jer malinoe sazrevaju sa 2 godine... 0612000476 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Januar 11, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Neka mi se javi kolega koji je prosledio broj prijatelju da mi potvrdi pricu...psa dajem samo na preporuku..moze PM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 11, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nema niko iz okoline koga provereno dobro poznajes? Cak ni uz neku nadoknadu za hranu mozda, nekih godinu ili dve, dok se ne sredis preko pa ga mozda posle opet preuzmes ili definitivno ostavis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Januar 13, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Otisao u prave ruke...lock 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...