daxon81 31 Napisano Januar 8, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drage kolge.Primetio sam da nakon voznje kada se gorivo uzburka i zagreje susti i vlazi na cepu tacnije na bravi cepa rezervoara.motor je Kle 500 pa me zanima jel to normalno ili nesto nije u redu sa istim.Rasklapao sam ga,nije prljav,oni ventili sa membranicama su cisti i ispravni a i prelivno crevo je prohodno i ispravno a kako imam nalepnicu karbon na cepu ne bih voleo da je benzin odlepi ili razjede.mozda je neko imao iskustva ili zna princip resavanja ovog problema pa eto molio bih za pomoc,ziveli..moze i objasnjenje principa rada cepa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 8, 2016 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan jel si proverio one rupice na poklopcu sto sluze za luftiranje ,,,jel su one ciste ,,meni se to desavalalo da se zapusi, pa kad je napolju hladno a gorivo zagreje ili kontra ,,hoce da se kondenzuje na poklopcu i bravici , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...