mrle 8617 Napisano Januar 6, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Sestriću mog dobrog kolege su hitno potrebni trombociti. Usled prazničnih dana je još teže naći donora. Podaci su: Lazar marković, šifra 2250, Svetog Save 39, petak 08.01. od 08-10h. Kontakt osoba je Snežana Marković, 064-6663604. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4987 Napisano Januar 6, 2016 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan koliko li puta da kazem , kada vam treba nesto od produkata od krvi ili krv da zovete dobro poznat broj telefona , ili ti mene kazi im da napisu trebovanje i posalju kod mene na transfuziju vma , imam jos 7 komada . s obzirom da je klinac , moze da izgura dve terapije sa po 3,4 komada , dok ne prodju praznici 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 619 Napisano Januar 6, 2016 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ... ja sam AB rh+ i dao sam krv juče u zavodu za transfuziju u Novom Sadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...