BaneVuk58 8161 Napisano Januar 9, 2016 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan A gde su zaštitne duge gaće? Hrono dijeta :staa2: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Januar 10, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja dakazem nesto za televizor. Ovo kako ste zapoceli razgovor u podkastu kao da ste opisivali mene tj moj razvojni put kupovine opreme. Cizme su mi bile poslednja kupovina,a na turama sa BJB ekipom (skoro sve sam ih odvozao sa vama 2015 god) nisam ih imao. I mogu reci da su mi veoooma nedostajale . naravno prica je povedena iz bezbedonosnih razloga,ali sada kada se malo provozam u njima i osecaj je drugaciji nekako se osecas lepse i ozbiljnije u voznji. Evo ja sam kupio Suomy cizme one su sport varijanta i da sam pre kupovine slusao ovu emisiju ne bi ih kupio. Medjutim uopste nisu neudobne. Za deda mrazove sam ceo dan proveo u njima i kroz kucu i dvoriste ih nosio skoro sat vremena i nisu mi bile neudobne tj nisu me zuljale. Tako da ipak sve treba probati pri kupovini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 10, 2016 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na epizodi pomogli mnogo kao i u ostalim! Samo napred! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17550 Napisano Januar 10, 2016 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 10, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan . ostao si bez texta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 11, 2016 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ponovo Svaka cast na epizodi pomogli mnogo kao i u ostalim! Samo napred! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...