AndjeoPakla 3366 Napisano Decembar 25, 2015 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi moglo da se dobije za ovo? Stanje odlično, kao novo. Oko 18000 okidanja od 100000. Ide u kompletu sa full fabričkim pakovanjima i dodacima i sa torbom sa slike. Aparat i objektiv su plaćeni nešto manje od 1000e, reče mi da su cene i sad slične. Ako je neko zainteresovan može neka ponuda, zamena bi mogla eventualno za Nikon D5000 ili nešto slično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Druže teško da vredi 1000eura, ja pokušavam da prodam nov canon 70d za 700eura pa mi ne ide ...doduše bez objektiva. Tržište u Srbiji je jadno, ko šta ponudi, a da nije vredjanje, uzmi i ne pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Decembar 25, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, pale su cene jako ... ja sam letos kupio par novih objektiva (i to sasvim povoljno) za 460e, a danas ih prodao za 110e manje. Skoro 25% za tri meseca, a objektivi u garanciji do leta 2017. Mirišu još na novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3366 Napisano Decembar 26, 2015 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Druže teško da vredi 1000eura, ja pokušavam da prodam nov canon 70d za 700eura pa mi ne ide ...doduše bez objektiva. Tržište u Srbiji je jadno, ko šta ponudi, a da nije vredjanje, uzmi i ne pitaj. Izvinjavam se, mislio sam na cenu novog da je oko 1000e gledam na fotodiskontu, telo je 450 a objektiv 500 tako da to je to. Realno onda nekih 500-550 po orijentaciji na nov, e sad pitanje je kolika je potraznja na trzistu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...