Zeleni 65 193 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i podrzavam takve ideje, a cini mi se da se i znamo od nekud... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hodac 7 Napisano Decembar 25, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: Donji Tovarnik Pecinci Motocikl: Kawasaki ZX10 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za bracu iz Republike Srpske. Skapirao sam ja da je sa Romanije. Bio sam na skupu kod Romanijskog Sokola letos. P.S. Pedja pozdravi Trileta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Decembar 25, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je cast sto te poznajem, i neka je sa srecom. eeee Deda!Nema te na moim terenima,sta je reci.Javljaj ako si ovuda gdje! Pozdrav! Krstarim ja Bosnom, a najdraza mi voznja od Vlasenice do Pala, pa cim otopli eto mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 25, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Meni je cast sto te poznajem, i neka je sa srecom. eeee Deda!Nema te na moim terenima,sta je reci.Javljaj ako si ovuda gdje! Pozdrav! Krstarim ja Bosnom, a najdraza mi voznja od Vlasenice do Pala, pa cim otopli eto mene. Prelepa deonica!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Dobro rece ubacicemo tu deonicu u plan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...