Savic019 14 Napisano Decembar 22, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Prodje i ova sezona,i doslo je vreme da se menjaju neki delovi. Prvo sta treba da kupim to je lanac i lancanike. E sad znam da ima nekoliko vrsta DID lanca,ja se ne razumem najbolje pa ako moze neko da mi pomogne koji da uzmem. Vozim suzuki gs 500 i on ima 112 clanaka i prenos 16-39. Hteo sam da kupim DID lanac i JT lancanike,e sad zanima me koji je najbolji DID lanac da uzmem i gde je najpovoljnije ? da li ima negde da se kupi sve komplet i lanac i lancanici ? Koliko bi to sve ispalo ? Takodje ona guma sto stiti zadnju viljusko,sto lanac klizi po njoj(ne znam kako se tacno zove) ona je dosta istrosena,pa me i to zanima dal ima negde da se kupi novo ili polovno ? posto kad vec menjam sve da kompletiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Decembar 22, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne kršim pravila http://www.motodelovi.com/. Kod njih sam kupio, sve ispoštovano i rok i kvalitet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Decembar 22, 2015 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Louisu, samo pronadji svoj model, ima ljudi ovde na forumu sto donose po tim cenama: https://www.louis.de/artikel/regina-kettensatz-kette-ritzel-kettenrad-fuer-suzuki-gs-500-e-k-s/10041200?filter_bike_id=0098&list=130712934&filter_article_number=10042817 https://www.louis.de/artikel/did-kettensatz-kette-ritzel-kettenrad/10048000?list=130712105 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12736 Napisano Decembar 22, 2015 Ne silazi, 7375 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu filozofije, uzimas lanac i lancanike po specifikaciji proizvodjaca. Sta god da uzmes, DID, Regina, Enuma, RK, sve je to dobro. Ne moras da se oslanjas na DID koji je u srba na glasu bez posebnog razloga. Klizac narucis nov u Suzukiju kao i damper gumu u tocku ukoliko je losa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Decembar 22, 2015 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne kršim pravila http://www.motodelovi.com/. Kod njih sam kupio, sve ispoštovano i rok i kvalitet! Na istom mestu sam i ja uzeo, i sve je bilo ok, odes lepo na sajt i pogledas, mada rekao mi je lik da imaju mnogo artikala pa ne stizu da azuriraju sajt pa nije lose da nazoves da pitas ako nema na sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Decembar 23, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam na ovaj sajt motodelovi za lanac i lancanike,imaju na stanje lancanike za suzukija a lanac sam gledao did 520vx zlatni on je sa onim X-ringom koliko sam citao,bolje je sa njim nego bez,duze traje. Sve ukupno izracunao mi covek iznosi 12170din to mu dodje oko 100e,toliko sam i planirao. Klizac narucis nov u Suzukiju kao i damper gumu u tocku ukoliko je losa. Gde moze da se naruci nov ? Dal ima u Louisu ? ne znam kako se pravilno zove,nmg da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Decembar 29, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu filozofije, uzimas lanac i lancanike po specifikaciji proizvodjaca. Sta god da uzmes, DID, Regina, Enuma, RK, sve je to dobro. Ne moras da se oslanjas na DID koji je u srba na glasu bez posebnog razloga. Klizac narucis nov u Suzukiju kao i damper gumu u tocku ukoliko je losa. Potpuno se slažem sa Alekre-om,samo bih dodao da, ukoliko si u mogućnosti, naručiš od preko.Ja imam mnogo grdno iskustvo sa ovdašnjim prodavcima(čast izuzecima).kad sam kupovao za mene lanac i lančanike naručio sam za fz6 2005 a dobio za r6 2008 i još su me ubedjivali da sam to naručio,Valjda oni bolje znaju od mene, šta ja vozim.I onda sam lepo preko e-baya naručio od nemca DID i sve stiglokako sam i poručio i jeftinije me izašlo nego da sam kupovao od naših ''trgovaca''... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11533 Napisano Decembar 29, 2015 Drug član, 1288 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ma sacekas akciju u Louisu i Sekula ti donese za tri dana i nema sta da mislis(ja uzeo kad je bila regina na akciji oko 70 evra lanac i lancanici) i tu si siguran da ces dobiti po specifikaciji motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 22, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije tacno, u luisu nisu reginini setovi koji su stvarno po specifikacijama proizvodjaca,nego luisovi setovi,koji imaju kako kad lancanike i u ptpuno su drugoj kutij i sve ostalo jedino je unutra reginin lanac.A pre pet sest godina kad je krnula kriza poceli su da stavljalju i slabije i losije lance nego sto trazi prizvodjac-video sam jer su odjednom pojeftinili.Ali sve lepo pise oni napisu motor taj i taj lanac taj i taj a ti ako neznas koji ide lanac mislis da taj lanac ide na taj motor.Onda zovi mene il idi na reginin sajt pa ces videti da na jedno 20% motora stavljju slabije lnce.Oni to lepo napisu ali ako neznas zajebo si se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...