Jump to content

Moto Zajednica

Koj lanac i lancanike uzeti ?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 173 postova
  • Motocikl: Suzuki gs 500

Pozdrav,

Prodje i ova sezona,i doslo je vreme da se menjaju neki delovi. Prvo sta treba da kupim to je lanac i lancanike. E sad znam da ima nekoliko vrsta DID lanca,ja se ne razumem najbolje pa ako moze neko da mi pomogne koji da uzmem. Vozim suzuki gs 500 i on ima 112 clanaka i prenos 16-39.

Hteo sam da kupim DID lanac i JT lancanike,e sad zanima me koji je najbolji DID lanac da uzmem i gde je najpovoljnije ? da li ima negde da se kupi sve komplet i lanac i lancanici ? Koliko bi to sve ispalo ? 

Takodje ona guma sto stiti zadnju viljusko,sto lanac klizi po njoj(ne znam kako se tacno zove) ona je dosta istrosena,pa me i to zanima dal ima negde da se kupi novo ili polovno ? posto kad vec menjam sve da kompletiram.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 500 postova
  • Motocikl: R 1250 GS ADV
  • Ne silazi, 7375 postova
  • Motocikl: TDM 900

Nema tu filozofije,

uzimas lanac i lancanike po specifikaciji proizvodjaca. Sta god da uzmes, DID, Regina, Enuma, RK, sve je to dobro. Ne moras da se oslanjas na DID koji je u srba na glasu bez posebnog razloga. 

Klizac narucis nov u Suzukiju kao i damper gumu u tocku ukoliko je losa.

• Hronični Motociklopata, 7328 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Ako ne kršim pravila http://www.motodelovi.com/. Kod njih sam kupio, sve ispoštovano i rok i kvalitet!

Na istom mestu sam i ja uzeo, i sve je bilo ok, odes lepo na sajt i pogledas, mada rekao mi je lik da imaju mnogo artikala pa ne stizu da azuriraju sajt pa nije lose da nazoves da pitas ako nema na sajtu.

• Svrati ponekad, 173 postova
  • Motocikl: Suzuki gs 500

Pitao sam na ovaj sajt motodelovi za lanac i lancanike,imaju na stanje lancanike za suzukija a lanac sam gledao did 520vx zlatni on je sa onim X-ringom koliko sam citao,bolje je sa njim nego bez,duze traje.

Sve ukupno izracunao mi covek iznosi 12170din to mu dodje oko 100e,toliko sam i planirao. 

Gde moze da se naruci nov ? Dal ima u Louisu ? ne znam kako se pravilno zove,nmg da nadjem.

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS

Nema tu filozofije,

uzimas lanac i lancanike po specifikaciji proizvodjaca. Sta god da uzmes, DID, Regina, Enuma, RK, sve je to dobro. Ne moras da se oslanjas na DID koji je u srba na glasu bez posebnog razloga. 

Potpuno se slažem sa Alekre-om,samo bih dodao da, ukoliko si u mogućnosti, naručiš od preko.Ja imam mnogo grdno iskustvo sa ovdašnjim prodavcima(čast izuzecima).kad sam kupovao za mene lanac i lančanike naručio sam za fz6 2005 a dobio za r6 2008 i još su me ubedjivali da sam to naručio,Valjda oni bolje znaju od mene, šta ja vozim.I onda sam lepo preko e-baya naručio od nemca DID i sve stiglokako sam i poručio i jeftinije me izašlo nego da sam kupovao od naših ''trgovaca''...

• Drug član, 1288 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

Ma sacekas akciju u Louisu i Sekula ti donese za tri dana i nema sta da mislis(ja uzeo kad je bila regina na akciji oko 70 evra lanac i lancanici) i tu si siguran da ces dobiti po specifikaciji motora.

• Ne silazi, 2915 postova

nije tacno, u luisu nisu reginini setovi koji su stvarno po specifikacijama proizvodjaca,nego luisovi setovi,koji imaju  kako kad lancanike i  u ptpuno su drugoj kutij i sve ostalo jedino je unutra reginin lanac.A pre pet sest godina kad je krnula kriza poceli su da stavljalju i slabije i losije lance nego sto trazi prizvodjac-video sam jer su odjednom pojeftinili.Ali sve lepo pise oni napisu motor taj i taj lanac taj i taj a ti ako neznas koji ide lanac mislis da taj lanac ide na taj motor.Onda zovi mene il idi na reginin sajt pa ces videti da na jedno 20% motora stavljju slabije lnce.Oni to lepo napisu ali ako neznas zajebo si se

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja