Golub 1643 Napisano Decembar 10, 2015 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran dal tema ovde il u razno nije bas komad moto opreme al moze leti da posluzi, verujem da su bolje od kineza od 1000din.... ili ako neko hoce da ima dobre rukavice kad treba nesto da uradi Elem kao sto kaze naslov prodajem Mechanix rukavice, osnovni model znaci nemaju nikave protektore, veoma prijatne i kvalitetne. Rukavice su nove. Cena: Vasa postarina 1200din Moja postarina 1000din Preuzimanje u Bgd-u 1000din 061 1389 850 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Golube aj proveri cene sa tvojom i tudjom postarinom, da nisi malko pobrkao :-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ih kupio iz fazona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Decembar 11, 2015 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Golube aj proveri cene sa tvojom i tudjom postarinom, da nisi malko pobrkao :-) Hvala na ispravci, zamor materijala... Vasa postarina 1000din Moja postarina 1200din Preuzimanje u Bgd-u 1000din Al uvek mozemo da se dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Decembar 12, 2015 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Evo i dimezija: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Decembar 13, 2015 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Uvek prihvatam salu AL evo opet da se ispravim, mislio sam na "No name" kineze, ovo su neki drugi kinezi koji rade za strane placenike, za bagru sa zapada...pa ih ovi malo vise kontrolisu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...