SHOKLA 1747 Napisano Decembar 6, 2015 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Opel Corsu "B" 1,5d - 50ks - Isuzu motor, izuzetno kvalitetan, veoma cenjen, ekstremno mali potrosac. Nema turbinu, nema ABS, nema servo, nema centralnu bravu, nema el.podizace prozora, nema Air-bagove, nema klimu... NEMA STA NEMA. Godina proizvodnje: 1996. Predjena kilometraza: 146.500km Registrovana do Oktobra 2016, dodatno osiguranje putnika i stakala. Limarijski vrlo dobra (skoro je cela u prvoj boji). Enterijer vrlo dobar, kompletan. Motor i menjac ODLICNI. Kocnice ODLICNE. Trap odradjen (novi prednji amortizeri, kugle, krajevi spona i gumice stabilizatora). Odradjena reglaza. Gume sve cetiri zimske - ODLICNE. Akumulator kupljen letos nov, pod garancijom jos godinu ipo. Pre 500-tinak km odradjen veliki i mali servis (filteri-sva tri, ulje, antifriz, zupcasti i klinasti kais) i dihtung poklopca ventila. Motor kao barut suv. Vlasnik (supruga vlasnica), prenos vlasnistva se podrazumeva prilikom kupovine vozila. CENA: 1350e. Tel: 063/80-90-314. Nenad Kladovo. Moguca zamena SAMO za porodicni karavan sa ispravnom klimom, priblizne cene i pristojnog stanja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Decembar 7, 2015 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Prvi kupac koji je dosao sa novcem da pogleda auto ga je i oterao. Hvala na interesovanju i POZDRAV!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 8, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan a je..oooo mater ja ne mogu senika da ga ebes prodati,spustio cenu do jaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 8, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom, baš htedoh da je pohvalim a ona ode! Ja kupio ženi da se voza po lokalu, bio sam skeptik mada je odlično očuvana a sada je volim jer je autić skroz korektan, ne gasimo ga, rezervni delovi skoro pa badava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 8, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan super sto je prodata tako na brzinu. pre 5godina,tast(zenin otac) mi kaze,hoce da proda opel astru f,hoce nesto mladje da kupi,ja je slikam u 21h stavim oglas,u 21:15h zove covek 200km dalje od mene i kaze,ako je sve kao sto kazes,racunaj da si je prodao i skini oglas dolazim ujutro u 8h.Tako i bi,dodje plati i otera. Nikad brze nista nisam prodao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 8, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam nekada prije 15 god ovakav autic malo stariji, i dan danas kad ga vidim zaigra brk. Buraz i ja za godinu 117000km bez ijednog kvara. Gume , plocice i 13 x ulje i filtere i nesmijem da kazem koliko smijesna potrosnja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Decembar 9, 2015 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan super sto je prodata tako na brzinu. pre 5godina,tast(zenin otac) mi kaze,hoce da proda opel astru f,hoce nesto mladje da kupi,ja je slikam u 21h stavim oglas,u 21:15h zove covek 200km dalje od mene i kaze,ako je sve kao sto kazes,racunaj da si je prodao i skini oglas dolazim ujutro u 8h.Tako i bi,dodje plati i otera. Nikad brze nista nisam prodao Astra f karavan sa ispravnom klimom, dobrog stanja i novijeg godista je na nisanu. Trazim, biram, vagam, i nadam se najboljem. :-DDD Pozeljno je da ima kuku i maglenke, pa ako znate za nesto sto se uklapa u opisano... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4867 Napisano Decembar 9, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mali off ali vezan za temu, ne zamer'te... a je..oooo mater ja ne mogu senika da ga ebes prodati,spustio cenu do jaja Ili je loš auto ili je cena jaka Corsu 1,7D 2000. godište sam prodao 7 min!!! posle postavljanja oglasa 3. čoveku koji je zvao. Prva dvojica su bili bezobrazni nakupci. Došao čovek za 2 sata iz Mirijeva i kupio auto. Bez klime, serva, abs-a, centralne... 1350 eura. u februaru 2014. Danas sam prodao Merivu 1,7 cdti 2004. godište. Nisam je ni oglasio a 4-5 ljudi je bilo zainteresovano za nju. Kupio je poznanik iz susednog mesta. Sve cvrkuće... ... Ali... oba auta su bila u odličnom stanju sa vrlo korektnom cenom, ljudima je predočeno bukvalno sve u vezi auta bez sakrivanja... REZIME: ili strpljenje ili cena još dole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Decembar 9, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Danas je od prilike bio dan za prodaju Meriva?!Prodade i ja moju...što se kaže u 2 reči. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 10, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off ali vezan za temu, ne zamer'te... a je..oooo mater ja ne mogu senika da ga ebes prodati,spustio cenu do jaja Ili je loš auto ili je cena jaka Corsu 1,7D 2000. godište sam prodao 7 min!!! posle postavljanja oglasa 3. čoveku koji je zvao. Prva dvojica su bili bezobrazni nakupci. Došao čovek za 2 sata iz Mirijeva i kupio auto. Bez klime, serva, abs-a, centralne... 1350 eura. u februaru 2014. Danas sam prodao Merivu 1,7 cdti 2004. godište. Nisam je ni oglasio a 4-5 ljudi je bilo zainteresovano za nju. Kupio je poznanik iz susednog mesta. Sve cvrkuće... ... Ali... oba auta su bila u odličnom stanju sa vrlo korektnom cenom, ljudima je predočeno bukvalno sve u vezi auta bez sakrivanja... REZIME: ili strpljenje ili cena još dole nije ni jedno ni drugo nego ne znam...ljudi bi hteli za te paree sa novim zimskim gumama,juce uradjenim velikim servisom i da trosi tri litre..de cu jos cenu spustati pa de imas senika takvog za 1700 evra .jbg takvi su ti ovde vojvodjani...a svi me sa juga zovu al daleko im....kao da sam u Zimbabveu a ne u Backoj Palanci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Decembar 10, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja uveče krenuo da stavljam oglas za Punta, deca sede u krilu, žena otvara novu sim pripejd , diktira mi koji je broj, stavlja u neki stari mobilni... završim ja oglas, hoće ona da vidi kako je ispao, ustajem sa sve decom, čujemo neki zvuk u kući, zvoni taj stari mobilni sa novim brojem. Kaže lik da kreće negde iza Sopota, selo Drlupe... Došao, pogledao ga baterijskom lampom, kupio i otišao. Ostavio mi podatke da mu uradim ovlašćenje da ga on prevede tamo kod sebe... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 10, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ja uveče krenuo da stavljam oglas za Punta, deca sede u krilu, žena otvara novu sim pripejd , diktira mi koji je broj, stavlja u neki stari mobilni... završim ja oglas, hoće ona da vidi kako je ispao, ustajem sa sve decom, čujemo neki zvuk u kući, zvoni taj stari mobilni sa novim brojem. Kaže lik da kreće negde iza Sopota, selo Drlupe... Došao, pogledao ga baterijskom lampom, kupio i otišao. Ostavio mi podatke da mu uradim ovlašćenje da ga on prevede tamo kod sebe... e to je kupac pravi kad zna sta oce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Decembar 10, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan 'il je možda prekupac?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan ako je platio koliko trazis, moze da bude i dvoglavo cudoviste, bas te briga. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 10, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 'il je možda prekupac?! lako moguce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...