velimirjevtic 470 Napisano Decembar 6, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dugari, evo od mene nekih stvari na prodaju. Kornjača, nova, nikad vožena, 10e Šipka za korman, i ručke, takođe novo nikad montirano na motor, 10e Pojas za ledja kožni u dobrom stanju, bez tragova korišćenja i oštećenja 10e Rukavice "Probiker" M veličina, za hladnije vreme, imaju i brisač za vizir na prstu, takoreći nove, kupljene pre 2 meseca posle druge vožnje sam ustanovio da su mi male 20e Jet kaciga "Diablo" L veličina, u odličnom stanju predjeno sa njom ne više od 500km uz nju idu naočare i kačketić na kopčanje, 20e sve slike su predmeta koji se prodaju, znači ne sa neta i slično, za sve informacije kontakt ibox ili ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Decembar 6, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi da rezervisem kornjacu i sipku sa rucicama za drugara. Poz.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Decembar 6, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kornjača, ručice i šipka otišle. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Decembar 6, 2015 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Sačuvaj mi do sutra uveče kacigu, da se organizujem. Ok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6713 Napisano Decembar 6, 2015 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pojasni malo veličinu rukavica, nije svim proizvodjačim M isto. Za koji obim šake i dužina recimo kažiprsta bi odgovarale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Decembar 6, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sačuvaj mi do sutra uveče kacigu, da se organizujem. Ok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Decembar 6, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pojasni malo veličinu rukavica, nije svim proizvodjačim M isto. Za koji obim šake i dužina recimo kažiprsta bi odgovarale. Dimenzije moje sake su duzina kaziprsta 8.3cm, sirina dlana 8cm, duzina sake od pocetka dlana, tj zgloba do kraja srednjeg prsta 18.5cm, po sirini mi nije problem, ali po duzini posle nekih pola sata voznje pogotovu kad mi je savijena ruka osecam da udaraju prsti u vrhu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Decembar 7, 2015 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Velimire imas PP za pojas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Decembar 8, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pojas otisao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Januar 24, 2016 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,jel kaciga jos aktuelna,ja sam zainteresovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Januar 24, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,jel kaciga jos aktuelna,ja sam zainteresovan aktuelno jos uvek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Januar 27, 2016 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala, javljam kad da posaljes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Mart 4, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da probam jos jedared, aktuelnka kaciga i rukavice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Mart 14, 2016 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan e kad si probao cimni na 0642063251 da ti posaljem gde da saljes kacigu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Mart 15, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan e kad si probao cimni na 0642063251 da ti posaljem gde da saljes kacigu Otisla je i kaciga u medjuvremenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...