Jump to content

Moto Zajednica

Tucano Urbano R333 Scooter&Motorcycle Handlebar Muffs

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 469 postova

Kako bih ovo nazvao još...? :)

elem, Tucano Urbano R333 model, kupih uz Libertya ranije, nikad nisam instalirao pa neću ni dalje. Imam vizir preko šaka i dobre zimske rukavice.

http://www.tucanourbano.com/es/downloads/dl/file/id/1398/r333.pdf

R333 Universal handgrip cover can be fitted on scooters/bikes without bar end weights (use long fixing barrels B - METHOD 3)

Viđam svakodnevno da furaju ovo na skuterima( uglavnom), tako da kome ovo fali nek ponudi neku kintu.

Unutra je fino meko toplo, ko u pravom Mufu  :care:

post-10142-0-05521500-1448909920.jpg

post-10142-0-78133800-1448909922.jpg

post-10142-0-61485100-1448909926.jpg

post-10142-0-56963600-1448909929.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 4402 postova
  • Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT

Eeee jednom i ja da naletim prvi na neki oglas, sve mi uglavnom ode ispred nosa! :)

Koleza Alexa se zapljunuo prvi pa smo se našli sad da ih proba.

Elem, njemu na Atlanticu ne odgovaraju. Ne znam gde piše za koje motore su namenjeni grejači, univerzalni jesu, al od modela komandi na kormanu zavisi izgleda. I bitna stavka, kao što je gore opisano, ovi gumeni završeci su namenjeni za ručke bez tegića (postoje i one druge kraće) ali ja ih nemam. To doduše nije nikakav problem jer može da se skrati na željenu dužini taj unutrašnji gumeni adapter.

Cena prvih sličnih u radnji kod nas je 4500, ovi mogu i za 3000 kome odgovaraju :)

• Podržavam 1

sad probali na Beverly 250, ne paše idealno.

za piaggio Liberty, aprilia Sport city, suzuki Burgman 650, kao i na Yamaha FJR 1300 2008 montirao i odgovara.

Moj zaključak je, da ako retrovizori nisu preblizu ručki, ili još bolje odvojeni - sve ok :)

Tegiće na kraju ručki skoro svi imamo, i to nije nikakav problem, već ako su retrovizori preblizu, te zbog toga se kroz one prozore ne vide kontrole žmigavaca startera trube itd.

Na trećoj slici se vidi gumeni adapter koji se u tom slučaju skrati. Ima u uputstvu slike i opis, onaj .pdf gore ;)

Izvinjavam se zainteresovanima, član @darko dav stvarno želi ovo, jer ide na Elefantentrefen skup u Nemačku, tako da se smatra prodatim. Što kaže on, ako mu slučajno nekako ne odgovaraju, postaviće on oglas dalje. Ovaj oglas ću obrisati od vikenda. Srećno :)

• Podržavam 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja