AIKIDOKA 0 Napisano Novembar 29, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2003, "Mercedes" Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, od pre par dana sam vlasnik Suzuki Burgmana 400 ccm, Zovem se Igor iz Bgd-a sam, vozio sam do sada Yamahu r1, par meseci, pa skutere 50ccm desetak godina potrebe radi, od sad pa nadalje i ubuduce samo jace masine! Nadam se dobroj i lepoj saradnji sa koegama sa foruma! pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5063 Napisano Novembar 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6034 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Igore i dobrodošao! Verujem da si već "skenirao" MAXI kutak pa se vidimo i kuckamo tamo a prvom prilikom družimo i vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIKIDOKA 0 Napisano Novembar 30, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2003, "Mercedes" Prijavi odgovor kao problematičan Samo da nam sunce grane eto me na putu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8197 Napisano Novembar 30, 2015 Drug član, 1722 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Novembar 30, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega....Sa R1 na Maxi,voleo bih da cujem razloge jer sam zagovornik teorije da ce sve vise biti takvih slucajeva bez da uvredim nekog.pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KimiX9250 0 Napisano Novembar 30, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan Maxi pozdrav za kolegu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...