Jump to content

Moto Zajednica

prodajem ili menjam auto felne 13",14",15"

Recommended Posts

• bu!, 609 postova
  • Motocikl: Honda Deauville 650

Prodajem

-3celicne felne 13" sa vw pola,

-4 celicne felne sa letnjim gumama 14" rupe 5x100 sa ratkapnama(sa skode Oktavije),,

-4 celicne felne 15" rupe5x110 ili bilo sta od toga menjam za celicne felne 15" rupe 5x100...Potrebno za Skodu Oktaviju

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• bu!, 609 postova

1500 dinara za sve tri..na dve felne su neke gume ali nisu za koriscenje...Nisu krive,varene ,ni farbane...Ako si zainteresovan mogu da ih slikam pa da ti posaljem slike...A ako ti odgovara,u utorak iz Panceva idem ka grockoj pa bih mogao i da ih ponesem..

• -+-, 1006 postova
  • Motocikl: Yamaha ♥

1500 dinara za sve tri..na dve felne su neke gume ali nisu za koriscenje...Nisu krive,varene ,ni farbane...Ako si zainteresovan mogu da ih slikam pa da ti posaljem slike...A ako ti odgovara,u utorak iz Panceva idem ka grockoj pa bih mogao i da ih ponesem..

Odgovara! Ajd okaci ili pusti mi neke slike felni gume mi ne trebaju tj. ne interesuju me al cisto da vidim felne da ne bude ja mislo ovo ti ono....

• bu!, 609 postova

Felne od 14" su odlicne..i one i letnje gume koje su na njima..u kompletu trazim 140,ratkapne gratis...Iz Panceva sam.Ako zelis,mogu ti poslati slike

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja