Marphi 1138 Napisano Novembar 26, 2015 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem -3celicne felne 13" sa vw pola, -4 celicne felne sa letnjim gumama 14" rupe 5x100 sa ratkapnama(sa skode Oktavije),, -4 celicne felne 15" rupe5x110 ili bilo sta od toga menjam za celicne felne 15" rupe 5x100...Potrebno za Skodu Oktaviju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Novembar 27, 2015 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Cena za 13''? Stanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Novembar 27, 2015 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1500 dinara za sve tri..na dve felne su neke gume ali nisu za koriscenje...Nisu krive,varene ,ni farbane...Ako si zainteresovan mogu da ih slikam pa da ti posaljem slike...A ako ti odgovara,u utorak iz Panceva idem ka grockoj pa bih mogao i da ih ponesem.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Novembar 27, 2015 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan 1500 dinara za sve tri..na dve felne su neke gume ali nisu za koriscenje...Nisu krive,varene ,ni farbane...Ako si zainteresovan mogu da ih slikam pa da ti posaljem slike...A ako ti odgovara,u utorak iz Panceva idem ka grockoj pa bih mogao i da ih ponesem.. Odgovara! Ajd okaci ili pusti mi neke slike felni gume mi ne trebaju tj. ne interesuju me al cisto da vidim felne da ne bude ja mislo ovo ti ono.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Novembar 27, 2015 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan felne 13'' rezervisane,ostale su aktuelne i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Novembar 30, 2015 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan u kakvo su stanju 14" i cena?odakle si? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Novembar 30, 2015 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Felne od 14" su odlicne..i one i letnje gume koje su na njima..u kompletu trazim 140,ratkapne gratis...Iz Panceva sam.Ako zelis,mogu ti poslati slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Decembar 7, 2015 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 8, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve felne i gume iz oglasa su jos uvek na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...