lemy 1088 Napisano Novembar 24, 2015 Drug član, 1093 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sirena je nova samo probana I pokusana ugradanja. Posto nisam uspeo da je uglavim u oklope Transalpa ide na dobos. Porucena je sa alija I sa carinom kostala oko 3.000 din. Moja cena je 2,000 din. Mile 064/2-000-155 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 24, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan kako se cuje,treba mi za pikap,jel na foru onih truba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1088 Napisano Novembar 24, 2015 Drug član, 1093 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan To mi je tesko da opisem. Nije kao obicna sirena vise lici na te trube. U sustini ovo je kompresor I truba u jednom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 25, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ja ne znam ovo jednino na neki RT kamion da ima mesta da se ugradi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6758 Napisano Novembar 25, 2015 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Može lock, kupljeno. Javi se na pp za detalje, poz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1088 Napisano Novembar 25, 2015 Drug član, 1093 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, zao mi je, okasnio si za malo, javio mi se drugi kolega danas popodne telefonom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6758 Napisano Novembar 27, 2015 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to onaj koji te je zvao u 19:52 i dao ti adresu za slanje - taj sam. BTW, upravo stigla, probao, svira za sve pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 27, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Cujem ja nesto trubi,nisam znao da si ti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Novembar 29, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to onaj koji te je zvao u 19:52 i dao ti adresu za slanje - taj sam. BTW, upravo stigla, probao, svira za sve pare. Daj neku slicicu kako si je ubudzio, ne ustrucavaj se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...