Jump to content

Moto Zajednica

SLIKATI NEUME

Recommended Posts

• Drug član, 1261 postova

Predlazem da, posto svi uglavnom imaju telefone sa kamerama, uslikamo tablice vozilima koje voze neumi (oni bez UMA), i da tu kolekciju krajem godine sa detaljnim opisima situacija predamo saobracajnoj policiji i osiguranjima. prvima iz razloga da shvate koliko slucajeva prodje neregistrovano samo zbog toga sto motorciklista ludom srecom ili godinama stecenim iskustvom (znate vec ono, pazi sta ce ovaj da uradi !)izbegne sranje. A drugima da se samo naglasi da se takvim vozacima podigne osiguranje za sledeci put, kao u svim normalnim zemljama.

A ako nista bar cemo imati galeriju neuma...........i

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Pre neki dan sam razmisljao o tome, ali mislim da je skoro nemoguce slikati situacije.  >:(

Kolima sam isao kuci sa posla pre neki dan sa prijateljem i u roku od pola sata smo videli 10-12 ozbiljnih saobracajnih prekrsaja, zbog kojih bi se verovatno usr*** da sam bio na motoru. Vise od pola vozila su bila os raznih taxi kompanija. Jedna od situacija Krenem sa semafora na Bulevaru slobodana Jovanovica prema Futoskom putu i sekund kasnije na 50 metara od mene taksi vozilo koji je bio parkiran na uljucenu iz sporedne ulice (!)  bez ikakve signalizacije (!)  sece moju traku, traku levo od mene (!) , prelazi duplu punu liniju (!) , ulazi u unutrasnju traku za suprotan smer, pa u spoljasnju traku, i skrece desno prema sajmu... Samo sam se prekrstio i setio se cuvenih tri reci...NISAM TE VIDEO...

Mislim da bi resenje bilo kamkorder... U roku od par dana bi bilo dovoljno materijala za DVD  :-[ Ako je ovako u Novom Sadu, ne mogu ni da zamislim kako je u BG. 

• Svrati ponekad, 471 postova

ja sam razmisljao da ugradim neku kamericu ili nosac za kameru u kolima i da kad god krenem negde ukljucim snimanje

nisam odustao od te ideje ali za realizaciju me sprecava trenutna novcana situacija.

a sto se tice situacija u BG, ne bi znao na koju stranu pre da okrenes kameru i to samo u jednoj ulici.

najludje sto sam video jeste pre nekoliko meseci

isao sam ka gradu preko sajma, negde oko 23:30, najcesce idem skroz levom trakom ali ovog pute jer nije bilo zive duse isao sam srednjom.

i bas tamo kod ulaza za kola na sajam, tj preko puta ulaza ugledam slepercinu koja ide mojom stranom i to skroz levom trakom, moje levo,

stajem u skroz desnu traku i ne verujem sta se dogadja, jer mi nije jasno gde je uspeo da se ukljuci i da li je normalan

sva sreca sto nije bilo previse kola inace

a nigde nijednog pandura kad ti treba

• Svrati ponekad, 127 postova
  • Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006

Baš pre neki dan lokalnim moto-diskusijama se javio policajac-motorista kako je vozio na autoputu u neobeleženom policijskom motoru, i trojica su mu došli sa leve strane u istoj traci i prestigli ga. 3 kazne je ispisao.

Inače od nedavno su počeli da praktikuju sa neobeleženim motorima (sasvim običan motor, neko je opisao policajca u normalnoj "civilnoj" opremi, bez pištolja, ali sa značkom).

I meni često puta dođe da snimam idiote kako voze dok pričaju na mobilni, ili bacaju pikavce kroz prozore.

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Svakodnevno bi mogao da se gomila materijal o kretenima na drumu, samo dok ja izvadim mobilni da ga slikam.... a i refleksno prvo potrazis neki pajser, ne verujem da bi se setio mobilnog. Treba kupiti neki helmet cam, pa snimati dok vozis, vec je bilo price na tu temu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja