PaPaja 1229 Napisano Novembar 23, 2015 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Transalp 600 PD06 1996. Nisam nesto planirao da ga prodajem u skorije vreme, posto sam zadovoljan i nemam nikavih problema, ali iskrsla mi je povoljna prilika da kupim jaci,veci i noviji motor povoljno pa eto. Transalp ce biti na prodaju dok se ne proda motor koji zeli da kupim, u tom slucaju ostaje kod mene. Puno ljudi na forumu je imalo priliku da vidi motor na raznim voznjama, a i kupljen je isto ovde na forumu (Silvana) tako da ima dugu istoriju,moze se videti sve sto je pisano o njemu. Motor se vozi svakodnevno (bar dok nije poceo ovaj sneg) i nije nista nasminkan i sredjivan za prodaju. Ja ga vozim vec tri godine i nisam imao nikakvih znacajnijih problema, samo redovno odrzavanje. Imam sve zapisano sta je menjano od kad je kod mene a takodje i kod prethodnog vlasnika Znaci 1996.godiste, kilometraza 95500 km Registrovan do juna 2016. Gume u dobrom stanju - Anakee3 Nov RK Lanac+lancanici i ulje,filter,filter vazduha zamenjeni pre 1500 km Lezaj upravljaca zamenjen na pocetku sezone. Plocice dobre i prednje i zadnje, menjane pred pocetak sezone Na pocetku sezone isto zamenjen antifriz i ulje u kocnicama. Kofer Maxia sa naslonom, poviseni vizir, uticnica 12v Prosle godine stavljene nove membrane karburatora i membrana slavine goriva. +Delovi koje sam kupovao za rezervu (nova sajla kvacila,nove sajle gasa...) Motor kao i vecina Transalpa pali na prvi zub, ide normalno bez ikakvih problema Kad sam ga kupio malo je tresao kada se puste ruke na oko 80km/h sto je sredjeno balansiranjem tockova i zamenom jedne zice..Sada ne trese i ne vuce nigde. Ulje za celu sezonu mozda potrosi od max do min na pokazivacu. Moze se i na putopisima videti gde je vozen ove godine bez problema. Verovatno sam jos svasta zaboravio pa koga zanima nek pita. Motor nije nov, vec je star skoro 20 godina, ali za svoje godine izgleda i ide odlicno. Cena fiksnih 1800e bez zamena i bez dogovora oko cene. Mozda je malo ili mnogo ali ta je cena. vipp13@gmail.com 0601313723 Paja Slike kacim od ove sezone, sveze ce biti ovih dana kad bude neki suv dan i isteram ga iz garaze, a tada ce ici i na oglase. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Novembar 23, 2015 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da potvrdim jako lep primerak!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1229 Napisano Decembar 7, 2015 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Moze brisanje. Odustajem od prodaje. Kad se pojavio prvi ozbiljan kupac ukapirao sam da sam ustvari skroz zadovoljan i da ne zelim da dajem jos toliko para za drugi motor kad me i ovaj sluzi odlicno. Bilo bi lepo da imam malo jaci motor i sa malo boljim kocnicama, ali za sad nije neophodno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 7, 2015 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Moze brisanje. Odustajem od prodaje. Kad se pojavio prvi ozbiljan kupac ukapirao sam da sam ustvari skroz zadovoljan i da ne zelim da dajem jos toliko para za drugi motor kad me i ovaj sluzi odlicno. Bilo bi lepo da imam malo jaci motor i sa malo boljim kocnicama, ali za sad nije neophodno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...