Cvijanović 1747 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Veličina L.Kupljen prošlog marta. Originalno to je mountain bike, kome je dodata oprema i slick gume tako da je sada maksimalno funkcionalan. Od opreme ima korpicu, blatobrane, continental gume sa zaštitom od bušenja, prednje i zadnje svetlo, rogove, lula Ritchey 140mm, ciklo kompjuter i paknove koji su mnogo učinkovitiji po kiši. . . . . sve u svemu ta oprema je koštala preko 15.000din. Uz bicikl dajem i originalne gume Kenda koje su vožene par dana. Bicikl izuzetno povozan, sve je u funkciji i radi kao prvog dana. Karakteristike pogledajte na sajtu PlanetBike gde sam ga kupio i gde je trenutna cena ili PolarBike. Imam račun i servisnu knjigu bicikla i prospekte opreme, tako da nećete doći u situaciju da vas neko povuče za rukav i optužiti da ste mu ukrali bicikl. Cena 300E br.tel. 0601423246 Nikola.Na SMS poruke ne odgovaram. Poziv od 07-20h. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Decembar 4, 2015 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije bicikl koji se kupuje van sezone,pa se do početka sezone sređuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Januar 6, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je za dojajni bajkač. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 6, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan E meni bas ovakav bajk treba samo za kisu a ovaj tvoj ima ove super paknove za kisu....ja bi ga vozio iskljucivo samo po kisi,da ne isteravam auto iz garaze po kisi... ,po lepom vremenu bi vozio auto... Jel ide neka kabanica uz biciklu ili se vozi samo u majci da bi bolje dojmio secaj voznje po kisi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Januar 7, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Za tebe,ne zato zato što si moj čovek,Lazarevčanin,nego si brate dobar i plemenit,milost Božija,duša jedna....-uz biciklet dajem nepogodobran. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Februar 4, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...nisam rad da spuštam cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11786 Napisano Februar 7, 2016 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Druze sto god bih ti napisao ti bi se verovatno uvredio,samo cu ti napisati da je najgluplja moguca stvar koju si uradio ta da kupis nov bicikl(u Srbiji) i da ga prodajes posle nepune godine.Ako izvuces 50 posto cene koju si platio bices srecan. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Februar 8, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema problema,lolo....opušteno.Znam kakvih ima i znam šta imam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Mart 22, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Dobar točak......!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano April 3, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kardio trening,prokrvljenost....zdrav život? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano April 23, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim,ne ide....i da ga prodam,šta da kupim z'ote pare?!Tako da može i ovde LOCK. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...