BorisSimurina 466 Napisano Novembar 17, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Hyundai Terracan 2006 godiste, 2.9 CRDI motor, registrovan do Januara 2016. Od opreme ima kozna sedista, digitalnu klimu, sva 4 podizaca, vozacevo sediste elektricno podesivo. Kome treba dobar terenac, a ujedno i dobar auto za put Terracan je odlicno resenje. Auto ima 175.000km, kod mene je zadnjih 20 meseci, razlog prodaje je odluka da kupim novi auto. Cena 6.500€ Mozete me pozvati na 063/881.22.36 Boris 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 17, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ako si raspolozen daj nam tvoje vidjenje auta za tih 20 meseci,potrosnja,nedostatci,dobre utiske...automatik,manuelni,,,itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Novembar 17, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Za 20 meseci sam presao oko 40.000 km, u pitanju je manuelni menjac. Ja mu nisam nasao manu, meni je trebao auto u koji mogu da spakujem celu porodicu (nas 4 oro) plus veliki pas i da ponesem stvari sa sobom posto cesto idem na Taru, sto je Terracan bez problema i radio. Potrosnja je od 9-11 litara, zavisi da li je otvoreni put ili po gradu tj. lokalu. Eto mana su mu bile gume prethodne, koje sam ja resio, stavio sam Goodyear Wrangler za sva 4 godisnja doba. Auto ima konstantan pogon na zadnje tockove, a ako zatreba uz pomoc tockica se upali na 4H ili 4L tj. sva 4 tocka. Pre 20.000 km sam odradio veliki servis, a na 170.000 km i mali (promena ulja i filtera). Prethodni vlasnik je registrovao auto na 2.5 i zbog toga mu je registracija dosta jeftinija. Ne znam da li je usvojen ovaj zakon o smanjenju registracije o kojem je bilo price, a ako jeste bice jos jeftinija. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 18, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Novembar 18, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan nema na cemu Spajk. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...