mohikanac 1209 Napisano Novembar 6, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ima li ko kakav zadnji blatobran tj. rep od nekog krosa ili endurace....pre neki dan sam opet napravio salto u nazad na nekoj strmini sa klrom...i naravno opet polomi zadnji rep,a posto sam ga vec 3 puta krpio i sastavljao...nemam racuna opet da ga sastavljam...... Pa ako neko ima nesto nek nudi,moze bilo od cega boja ni stanje nije bitno samo da je relativno ceo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Novembar 20, 2015 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja od KLR-a 600 zadnji rep ako dosad nisi nabavio. Od njega mi je ostalo još nekih par stvari ako ti trebaju pošto vidim da imaš KLR 650. Imam još rezervoar , sedište i još par sitnica . Ako te interesuju napisaću ti i slikati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Novembar 23, 2015 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji blatobran i 2 prednja. 1000 dinara po komadu. 066299301 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...