nesic1 266 Napisano Novembar 4, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja lanac ne cistim, samo podmazujem obicnim masinskim uljem sae 30 ili 90 bese, i ne vidim neku prednost kod koriscenja spreja i ostalog Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit6N 3 Napisano Novembar 4, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: BIH Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja lanac ne cistim, samo podmazujem obicnim masinskim uljem sae 30 ili 90 bese, i ne vidim neku prednost kod koriscenja spreja i ostalog Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока Mislim da konstantno lijepis prasinu i ostale necistoce na lanac...mozda i nije neka velika razlika ali sigurno ruzno izgleda neociscen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit6N 3 Napisano Novembar 4, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: BIH Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Sve to,a za komarce koristi Autan hahhahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 5, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan koliko god ovo lepo da bilo, mislim da ne vredi 2k to je 2k koja das jednom i vise nikad, ja ga koristim za 3 motora na svakih 800-1000 km osim kad vozim po kisi prasini itd onda ga koristim cim se vratim sa voznje, vec 2 sezone, radi isto kao i prvog dana napravljen je od jako kvalitetne plastike ukljucujuci i cetkice unutra, stedi gomilu vremena a o prakticnosti sto se tice prljanja i da ne govorim 2k = ne izaci jedan vikend, ne pljugati 7 dana, sprej za lanac je 1000+ dinara, sumnjam da iko ko vozi motor i ko vodi racuna o istom smatra da je 2k dinara za dobro odrzavanje ljubimca a i narednih mnogo , e sad naravno, skroz sam zaboravio na faktor da neko mozda smatra ciscenje lanca "peske" uzivancijom i ono za sta mogu da garantujem jeste da za tu a ni za duplu kolicinu vremena ne mozes ocistiti lanac cetkicom i krpom tako dobro Veimirjevtiću, mlad si i nemaš iskustva Gde ćeš veću uživanciju (kao što je moja), kada gledam kako moja dvojica klipana čiste i podmazuju lanac, dok ja uživam gledajući ih, uz domaću "ranku". Puno srce i njima i meni! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59524-sta-ste-danas-uradili-na-svom-motociklu/page-22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Novembar 5, 2015 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan koliko god ovo lepo da bilo, mislim da ne vredi 2k to je 2k koja das jednom i vise nikad, ja ga koristim za 3 motora na svakih 800-1000 km osim kad vozim po kisi prasini itd onda ga koristim cim se vratim sa voznje, vec 2 sezone, radi isto kao i prvog dana napravljen je od jako kvalitetne plastike ukljucujuci i cetkice unutra, stedi gomilu vremena a o prakticnosti sto se tice prljanja i da ne govorim 2k = ne izaci jedan vikend, ne pljugati 7 dana, sprej za lanac je 1000+ dinara, sumnjam da iko ko vozi motor i ko vodi racuna o istom smatra da je 2k dinara za dobro odrzavanje ljubimca a i narednih mnogo , e sad naravno, skroz sam zaboravio na faktor da neko mozda smatra ciscenje lanca "peske" uzivancijom i ono za sta mogu da garantujem jeste da za tu a ni za duplu kolicinu vremena ne mozes ocistiti lanac cetkicom i krpom tako dobro Veimirjevtiću, mlad si i nemaš iskustva Gde ćeš veću uživanciju (kao što je moja), kada gledam kako moja dvojica klipana čiste i podmazuju lanac, dok ja uživam gledajući ih, uz domaću "ranku". Puno srce i njima i meni! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59524-sta-ste-danas-uradili-na-svom-motociklu/page-22 E kolega, kad budem imao svog klipana i ja cu preci na taj hedonizam a dotle ce se i kettenmax valjda potrositi, to je parce detinjstva koje bi svako trebao da prodje, kao klincu i meni je bila uzivancija da perem auto-motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit6N 3 Napisano Novembar 28, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: BIH Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce neko procitati ovaj post. Zanima me da li preko zime trebam povremeno plaiti motor i koliko dugo da radi.... ako jos neko moze dati neki koristan savjet.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2543 Napisano Novembar 28, 2015 Andragog, 5115 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas uslova da ga palis bar jednonom u 20 do 30 dana, upali ga i makar malo provozaj ili ga malo turiraj , par minuta na 2000/3000 obrtaja zbog kondezacije u auspuhu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit6N 3 Napisano Decembar 1, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: BIH Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas uslova da ga palis bar jednonom u 20 do 30 dana, upali ga i makar malo provozaj ili ga malo turiraj , par minuta na 2000/3000 obrtaja zbog kondezacije u auspuhu. Imam, tako cu i da radim... hvala ti na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...