Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki Bandit 600 N

Recommended Posts

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Ja lanac ne cistim, samo podmazujem obicnim masinskim uljem sae 30 ili 90 bese, i ne vidim neku prednost kod koriscenja spreja i ostalog

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600 N

Ja lanac ne cistim, samo podmazujem obicnim masinskim uljem sae 30 ili 90 bese, i ne vidim neku prednost kod koriscenja spreja i ostalog

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Mislim da konstantno lijepis prasinu i ostale necistoce na lanac...mozda i nije neka velika razlika ali sigurno ruzno izgleda neociscen :D

• Šumadinac, 1581 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion

koliko god ovo lepo da bilo, mislim da ne vredi 2k

to je 2k koja das jednom i vise nikad, ja ga koristim za 3 motora na svakih 800-1000 km osim kad vozim po kisi prasini itd onda ga koristim cim se vratim sa voznje, vec 2 sezone, radi isto kao i prvog dana napravljen je od jako kvalitetne plastike ukljucujuci i cetkice unutra, stedi gomilu vremena a o prakticnosti sto se tice prljanja i da ne govorim 2k = ne izaci jedan vikend, ne pljugati 7 dana, sprej za lanac je 1000+ dinara, sumnjam da iko ko vozi motor i ko vodi racuna o istom smatra da je 2k dinara za dobro odrzavanje ljubimca a i narednih mnogo :neznam: , e sad naravno, skroz sam zaboravio na faktor da neko mozda smatra ciscenje lanca "peske" uzivancijom   :D i ono za sta mogu da garantujem jeste da za tu a ni za duplu kolicinu vremena ne mozes ocistiti lanac cetkicom i krpom tako dobro

Veimirjevtiću, mlad si i nemaš iskustva ;) Gde ćeš veću uživanciju (kao što je moja), kada gledam kako moja dvojica klipana čiste i podmazuju lanac, dok ja uživam gledajući ih, uz domaću "ranku". Puno srce i njima i meni!

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59524-sta-ste-danas-uradili-na-svom-motociklu/page-22

• Zainteresovan, 623 postova
  • Motocikl: Transalp 650

koliko god ovo lepo da bilo, mislim da ne vredi 2k

to je 2k koja das jednom i vise nikad, ja ga koristim za 3 motora na svakih 800-1000 km osim kad vozim po kisi prasini itd onda ga koristim cim se vratim sa voznje, vec 2 sezone, radi isto kao i prvog dana napravljen je od jako kvalitetne plastike ukljucujuci i cetkice unutra, stedi gomilu vremena a o prakticnosti sto se tice prljanja i da ne govorim 2k = ne izaci jedan vikend, ne pljugati 7 dana, sprej za lanac je 1000+ dinara, sumnjam da iko ko vozi motor i ko vodi racuna o istom smatra da je 2k dinara za dobro odrzavanje ljubimca a i narednih mnogo :neznam: , e sad naravno, skroz sam zaboravio na faktor da neko mozda smatra ciscenje lanca "peske" uzivancijom   :D i ono za sta mogu da garantujem jeste da za tu a ni za duplu kolicinu vremena ne mozes ocistiti lanac cetkicom i krpom tako dobro

Veimirjevtiću, mlad si i nemaš iskustva ;) Gde ćeš veću uživanciju (kao što je moja), kada gledam kako moja dvojica klipana čiste i podmazuju lanac, dok ja uživam gledajući ih, uz domaću "ranku". Puno srce i njima i meni!

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59524-sta-ste-danas-uradili-na-svom-motociklu/page-22

E kolega, kad budem imao svog klipana i ja cu preci na taj hedonizam a dotle ce se i kettenmax valjda potrositi, to je parce detinjstva koje bi svako trebao da prodje, kao klincu i meni je bila uzivancija da perem auto-motor  :takoje:

• Podržavam 2

• U prolazu, 35 postova

Nadam se da ce neko procitati ovaj post.

Zanima me da li preko zime trebam povremeno plaiti motor i koliko dugo da radi....

ako jos neko moze dati neki koristan savjet..

• Andragog, 5115 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Ako imas uslova da ga palis bar jednonom u 20 do 30 dana, upali ga i makar malo provozaj ili ga malo turiraj , par minuta na 2000/3000  obrtaja zbog kondezacije u auspuhu. 

• Podržavam 1

• U prolazu, 35 postova

Ako imas uslova da ga palis bar jednonom u 20 do 30 dana, upali ga i makar malo provozaj ili ga malo turiraj , par minuta na 2000/3000  obrtaja zbog kondezacije u auspuhu. 

Imam, tako cu i da radim... hvala ti na odgovoru

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja