Komsa 1831 Napisano Octobar 29, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan * Prodajem lovačku pušku Zastava, hamerles 16-ca, nekorštena i kao nova (ispaljeno 30ak patrona) * 120€ * Samo licima sa dozvolom # Komša, 0693372177 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 29, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ovo oko dozvole pretstavlja malo problem.....al bi od ove puske bio lep kratez....moze da se nosi ispod sedista na motoru 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Octobar 29, 2015 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze licima sa vozackom dozvolom, evo ja je kupujem. I dolazim specijalno po nju. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Octobar 30, 2015 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam sve kategorije ja mogu da kupim !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Octobar 30, 2015 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan znate li razliku izmedju lovca i ribolovca ? Pa budali niko neda pusku 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 31, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze licima sa vozackom dozvolom, evo ja je kupujem. I dolazim specijalno po nju. Tebi nema puška, al' možeš da dođeš na specijalno pivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Octobar 31, 2015 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze licima sa vozackom dozvolom, evo ja je kupujem. I dolazim specijalno po nju. Tebi nema puška, al' možeš da dođeš na specijalno pivo Ako je bas toliko specijalno, eve me... POZZZ!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Octobar 31, 2015 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan znate li razliku izmedju lovca i ribolovca ? Pa budali niko neda pusku http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/979-ribolovac/ Pazi da se OVAJ ne docepa jedne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1344 Napisano Novembar 1, 2015 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Kako ces se odbraniti od kupaca za Diverziju ako prodas oruzje? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 8, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Kako ces se odbraniti od kupaca za Diverziju ako prodas oruzje? Diversion verovatno neću prodavati! Puška je i dalje aktuelna i cena je na lastiš. Samo za lica sa dozvolom za držanje i nošenje oružja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 8, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Samo za lica sa dozvolom za držanje i nošenje oružja Dovoljno je licima sa dozvolom za držanje oružja. Dozvolu za nošenje ima baš baš malo ljudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Decembar 8, 2015 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo za lica sa dozvolom za držanje i nošenje oružja Dovoljno je licima sa dozvolom za držanje oružja. Dozvolu za nošenje ima baš baš malo ljudi. Pa valjda lovci imaju dozvolu za nosenje oruzja u lov. To za mali broj ljudi je tacno, ali verovatno za kratke cevi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Decembar 8, 2015 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan lovcima dozvola za nosenje nije potrebna Sent from my Lenovo using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Decembar 8, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam dozvolu, a nemam pušku. koja je procedura uopšte za kupovinu sad, i koji su državni nameti na godišnjem nivou za posedovanje lov. puške ? napominjem da nisam član nikakve lovačke družine, udruženja ili kako se oni već deklarišu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Decembar 8, 2015 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Захтев за набавку оружја подносиш у СУПу, када ти одобре набавку након процедуре провере компатибилности твоје за набавку оружја добијаш дозволу и у року од 6 месеци си дужан да набавиш оружје. Када исто пазариш плаћаш таксу и попуњаваш захтев за оружни лист где се уписују подаци о оружју и након тога биваш уписан као власник оружја. За ловачко оружје на једном ловном листу као власник може бити уписано 1 лице, а још два као носиоци права коришћења. Такође можеш са својим оружним листом да користиш ловачко оружје исте категорије чији је власник неко друго лице, наравно уз његов оружни лист поред твог. Такса, немој да ме држиш за реч, је негде око 2000 динара за лица која нису чланови ловачких секција, а уколико си члан не плаћаш за један комад олучене цеви (ловачки карабин) и за неолучено оружје (ловачка пушка). Пиштољ је 2800 рсд и немаш шансе да добијеш дозволу за ношење, већ само за држање у кући, што је на жалост, велика и ноторна глупост. Ловачко оружје смеш да носиш ван куће у ловишту и то ловним даном, а ван њега само расклопљено и у футроли. Пиштољ само приликом селидбе и уз претходно обавештење надлежног СУПа Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Decembar 8, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Mali off Sta su lovci..? -Manja ili veca naoruzana grupa ljudi, koja okolo naokolo kroz vukojebine idu u kafanu... A sad ozbiljno.. Sta je uopse potrebno da bi se postao clan lovackog udruzenja? Posto vec neko vreme nesto razmisljam o tome a nikako da se informisem u potpunosti, sve neke polovicne informacije dobijam, a posto vidim da ste u toku ako moze info... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Decembar 8, 2015 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan +381 11 8443330 ovo je telefon kancelarije lovackog drustva Zemun nazovi i informisi se iz prve ruke Sent from my Lenovo using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 8, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nije ostao neki patron , na prodaju..... ja imam istu pusku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Decembar 8, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nije ostao neki patron , na prodaju..... ja imam istu pusku. Hihihhihhihihi......... samo ti nama dodji u goste, a patrone cemo lako nabaviti..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 8, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Samo za lica sa dozvolom za držanje i nošenje oružja Dovoljno je licima sa dozvolom za držanje oružja. Dozvolu za nošenje ima baš baš malo ljudi. Pa valjda lovci imaju dozvolu za nosenje oruzja u lov. To za mali broj ljudi je tacno, ali verovatno za kratke cevi. Lovci nemaju klasičnu dozvolu za nošenje oružja, to je nešto drugo. Lovci sa potvrdom iz LU svoje puške nose rasklopljene u navedeno lovište i tamo ga sklapaju i nose, van njega im je zabranjeno nošenje. Dozvola za nošenje oružja je bukvalno dozvola sa kojom možeš to oružje da nosiš i po terazijama ako želiš i poseduje je vrlo malo ljudi a da nisu službena lica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 8, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nije ostao neki patron , na prodaju..... ja imam istu pusku. Hihihhihhihihi......... samo ti nama dodji u goste, a patrone cemo lako nabaviti..... Opet spremate gulas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 9, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nije ostao neki patron , na prodaju..... ja imam istu pusku. Imam par komada (zaostalih jer nisam koristio) koje ti poklanjam kad' dođeš na pivo, ili ko već. Ove silne detalje oko nošenja i roka nabavke nisam pratio i neznam. Znam samo da porez za nju nisam plaćao. Cena, naravno vrlo korektivna za Vas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 9, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim, ali na onaj medikament, sti si nudio na Garaskom jezeru....sacuvaj mi neki patron. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 14, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim, ali na onaj medikament, sti si nudio na Garaskom jezeru....sacuvaj mi neki patron. Pa gde si "ubi se od medikamenta" ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 14, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim, ali na onaj medikament, sti si nudio na Garaskom jezeru....sacuvaj mi neki patron. Pa gde si "ubi se od medikamenta" ? Motor mi je jos uvek u BG-u na servisu, mislio sam da ga pokupim, pa da obidjem Misu i Ljilju i svratim do tebe....al jbga. Zavrsen je, samo da isplaniram...javim se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...