aca-pn 6421 Napisano Octobar 27, 2015 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Trazim oprugu redni broj 29 na linku: http://www.bike-parts-suz.com/suzuki-recherche-bike-pieces_nn.php?compteur=611&PartsListID=5113972 Ista opruga ide na drz400, rm125 i rm250. Ako neko zna gde mogu da nabavim ili ako neko ima takvu polovnu od rasturenog motora, moze i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 231 Napisano Octobar 27, 2015 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke mere,takvu ima i falkonac,i mz,i još gomila motora,neka će pasovati,ja ih imam nekoliko raznih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Octobar 27, 2015 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na netu kako izgleda opruga, debljina osovine je 14-15 mm. Svoju nisam skinuo jos, pa ne mogu da ti dam neke tacnije dimenzije. Hocu prvo da nabavim deo, pa onda da rasturam motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sumar68 3 Napisano Octobar 27, 2015 U prolazu, 12 postova Motocikl: Honda XR400,Honda MTX125R Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes originalnu oprugu,javi se imam negde zapisan broj "Opruge Trstenik",mislim da mogu po uzorku da ti naprave novu oprugu.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 28, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je na MZ u takva bukvalno ista, mozda samo da joj se obruse kraci za po par mm . Mozda ima koji namotaj manje, a nalazi se na poluzi menjaca na modelima od 150 i 250 ccm . Pogledacu sutra da li je imam negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 29, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasao, bar tamo gde sam mislio da ce da bude. Javi se clanu Jigoro Cano , on ima sigurno ( od MZa ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...