VladaSD 2364 Napisano Novembar 27, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan eeee j...bo taki zivot kad ti uvek zafali par centimerta Kupi bre Super Tenere.... poraste ti ponos odma, nema da fali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Novembar 27, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan eeee j...bo taki zivot kad ti uvek zafali par centimerta Kupi bre Super Tenere.... poraste ti ponos odma, nema da fali ne fale bre meni centrimetri vec kamionu j...bo mu ja sve i j,,,bo STeneru kad si je i ti prodao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 28, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan eeee j...bo taki zivot kad ti uvek zafali par centimerta Kupi bre Super Tenere.... poraste ti ponos odma, nema da fali ne fale bre meni centrimetri vec kamionu j...bo mu ja sve i j,,,bo STeneru kad si je i ti prodao Ma kakvi cm, to u nasim godinama vise ne raste, mislim da sednes na moj (motor) i budes ponosan . A ovaj VStrom je meni moj drug Drilling davao za 5500 eura pre 7/8 meseci, da mi je tada rekao ovu cifru, cekao bih ga, ne bi kupovao drugi motor. Pre njega je bio Mimijev, ja se u drustvu ovog Stroma vozim par godina, mislim da je jedan od boljih primeraka koji mogu da se nadju. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 1, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Milenko da ih tuzis,slikali te za reklamu... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 1, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Milenko, kad stize prinova? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Decembar 4, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan U Januaru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 4, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Decembar 5, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan ZA KEŠ 4000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14097 Napisano Decembar 5, 2015 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je presao motor i sta je na kraju situacija sa auspusima jesu standard ili Termignioni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 7, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ...... jbte poklanjas motor ???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Decembar 10, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...